Accesorii BMW Performance pentru X6

Accesorii BMW Performance pentru X6
Ok, nu este deloc greu sa recunosti noul BMW X6. De fapt, il poti observa de la o posta. Dar acum, SAC-ul (Sports Activity Coupe) bavarez se vrea mai atractiv, mai exclusivist. Asa ca cei de la BMW Performance s-au pus pe treaba si au pregatit o multime de accesorii...
Distribuie pe Facebook
Iar lista cu optiuni "porneste" cu un nou kit aerodinamic, compus din spoiler fata revizuit, praguri laterale si insertii pentru spoilerul spate. Alte detalii includ eleron pentru portbagaj, accente de negru mat, grila frontala finisata in negru si, nu in ultimul rand, jante pe 21 inci. Mai mult de atat, nici interiorul nu a scapat neatins, acesta primind un nou volan sport si pedale din aluminiu.

Accesorii BMW Performance pentru BMW X6

Iar vestile bune nu se opresc aici. De fapt, abia acum incep. BMW Performance a umblat putin si sub capota, la motoarele pe benzina. Astfel, X6 xDrive50i vine acum cu 448 cai putere si 650 Nmin timp ce X6 xDrive35i se va bucura de 326 cai putere si 450 Nm. Rezultatul? Ambele modele vor accelera de la 0 la 100 km/h cu 0.2 secunde mai rapid, timpul pentru repriza 80 - 120 km/h scazand, de asemenea, cu pana la 0.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe