Aceasta este versiunea Vignale. Cum arata celelalte trei variante de echipare ale noului Ford Fiesta

Aceasta este versiunea Vignale. Cum arata celelalte trei variante de echipare ale noului Ford Fiesta
  • Noul Ford Fiesta este disponibil la vanzare in patru versiuni diferite de echipare
  • Subcompacta producatorului american ofera, in premiera, si un soft-roader pe nume Active
  • Cei mai pretentiosi dintre clienti vor putea opta pentru o varianta Vignale
Distribuie pe Facebook

Asemeni generatiei anterioare, noua Fiesta va fi disponibila la vanzare in numeroase versiuni de echipare. Cum arata fiecare dintre cele patru variante propuse de subcompacta americanilor de la Ford, ei bine... ramane sa descoperim chiar din randurile urmatoare.

Prezentata oficial la sfarsitul anului trecut, cea de-a saptea generatie a modelului Fiesta... are cu ce se mandri. Subcompacta producatorului auto american este, de exemplu, primul Ford echipat cu o instalatie audio de la Bang&Olufsen.

Apoi putem vorbi despre o suita de camere, radare si senzori ultrasonici, din care deriva o multitudine de sisteme de siguranta activa. Printre acestea se numara si pilotul automat adaptiv sau asistentul pentru pastrarea benzii de mers.

O alta veste buna anuntata de noul Ford Fiesta consta in cresterea ampatamentului cu patru milimetri. De asemenea, subcompacta producatorului american mai promite si o calitate superioara a materialelor interioare.

Respectivul model se poate lauda si cu o gama variata de motorizari, clientii avand la dispozitie un EcoBoost de un litru si 100, 125 sau 140 CP. Plus un TDCi de 1.5 litri si 85 sau 120 CP, cel din urma cu o turbina cu geometrie variabila.

Solutia cu numarul trei consta intr-o unitate aspirata cu trei cilindri si capacitate de 1.1 litri. Disponibila atat intr-o versiune de 70 CP, cat si intr-o varianta de 85 CP, optiunea in cauza inlocuieste vechiul motor de 1.25 litri.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, noul Ford Fiesta dispune si de o platforma a care rigidate torsionala a crescut cu 15%, in timp ce sasiul cu sistem electronic de vectorizare a cuplului promite cu 10% mai multa aderenta in curbe.

In ceea ce priveste departamentul vizual, cea de-a saptea generatie a subcompactei producatorului american de automobile a preferat sa mizeze pe o evolutie a design-ului exterior propus de modelul anterior.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre interior, restilizarile aduse plansei de bord - capitol la care putem incadra si ecranul tactil din varful consolei centrale, ducandu-ne cu gandul mai degraba la o revolutie.

La final, reamintim ca noul Ford Fiesta va fi disponibil la vanzare in nu mai putin de patru versiuni diferite de echipare - Active, ST Line, Titanium si Vignale. Cum arata fiecare varianta in parte, aflam chiar din urmatoarele clipuri video.

Distribuie pe Facebook
mai multe