Acesta este noul BMW Seria 7! Concurentul modelului Mercedes S-Class a ajuns mai devreme pe internet

Acesta este noul BMW Seria 7! Concurentul modelului Mercedes S-Class a ajuns mai devreme pe internet
  • Acesta este noul BMW Seria 7!
  • Concurentul modelului Mercedes S-Class a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al viitorului G70 / G71 va avea loc chiar in dimineata zilei de maine.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape sapte ani si trecut de curand, in 2019, printr-un facelift major, actualul BMW Seria 7 este pe cale sa devina istorie. O noua generatie a celebrului model care concureaza impotriva unor produse ca Mercedes S-Class va debuta oficial in data de 20 aprilie, conform ultimelor informatii si detalii.

Surprins, recent, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, viitorul G70 / G71 iese in evidenta printr-o parte frontala extrem de controversata, cu faruri duble si o grila uriasa.

Oferit inclusiv intr-o varianta suta la suta electrica, cu respectiva versiune urmand a fi comercializata sub denumirea de i7, urmatorul BMW Seria 7 pare sa beneficieze, printre altele, si de un set de manere retractabile pentru portiere. Acelasi meniu de la exterior va mai cuprinde insa si o pereche de blocuri optice posterioare inguste.

Interiorul nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta uriase, dar viitorul G70 / G71 ar trebui sa se bucure si de o plansa de bord cu doua ecrane supradimensionate.

Noul BMW Seria 7 este asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri intr-o gama extrem de variata de motorizari, urmatoarea generatie a celebrului model ce concureaza impotriva unor produse ca Mercedes S-Class introducand, pe langa varianta i7, si o versiune M60i xDrive. Cu un benzinar V8 cu tehnologie mild-hybrid.

Noul BMW Seria 7 - Primele poze

Noul BMW Seria 7 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2022