Acesta este noul Jeep Renegade facelift: design modern si motoare noi pentru rivalul lui Qashqai

Acesta este noul Jeep Renegade facelift: design modern si motoare noi pentru rivalul lui Qashqai
  • Jeep a lansat noul Renegade facelift
  • Acesta a primit cateva imbunatatiri estetice
  • Americanii sustin ca oferta va include si motoare noi
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a lansat noul Renegade facelift cu ocazia Salonului Auto care se desfasoara zilele acestea la Torino. SUV-ul subcompact a primit cateva imbunatatiri estetice care sa-i dea un aer mai modern.

Jeep a lansat in premiera modelul Renegade in 2014 la Geneva, iar pana acum a fost replicat in peste 500.000 de exemplare la nivel mondial.

Profitand de Salonul Auto care se desfasoara in aceste zile la Torino, constructorul american a lansat mult-asteptatul facelift, care vine sa imbunatateasca pe ici pe colo SUV-ul subcompact si sa-l aduca in zilele noastre din punct de vedere estetic.

Jeep Renegade facelift

Pentru moment, Jeep a publicat numai doua imagini noi cu exteriorul masinii, iar cele mai mari schimbari pe care le putem observa sunt la nivelul blocurilor optice. Spre exemplu, luminile amplasate pe aripi nu mai sunt portocalii, ci albe, iar stopurile sunt predominant rosii.

Jeep Renegade facelift

Habitaclul ramane in continuare un mister, insa din informatii anterioare stim ca urmeaza sa regasim aici cateva schimbari majore. Printre acestea se numara un display mai mare de 6.5 inch pentru sistemul multimedia, eliminarea catorva butoane clasice si desigur, imbunatatirea calitatii materialelor si finisajelor.

Jeep Renegade facelift

La fel de necunoscuta este gama de motorizari a noului Renegade facelift. Pana acum, reprezentantii Jeep nu au oferit detalii oficiale si concrete in acest sens, dar mai multe voci din presa internationala sustin ca pentru inceput, SUV-ul subcompact ar urma sa fie disponibil alaturi de un propulsor de 1.0 litru cu trei cilindri si 120 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe