Acesta este noul Nissan 400Z! Super-coupe-ul japonezilor, surprins complet necamuflat la interior si exterior!

Acesta este noul Nissan 400Z! Super-coupe-ul japonezilor, surprins complet necamuflat la interior si exterior!
  • Acesta este noul Nissan 400Z!
  • Super-coupe-ul japonezilor, surprins complet necamuflat la interior si exterior!
Distribuie pe Facebook

O motorizare V6 twin-turbo de trei litri si cel putin 400 de cai va desavarsi pachetul estetic prefigurat de conceptul Z Proto.

Unul dintre cele mai asteptate automobile ale momentului, viitorul Nissan 400Z a fost surprins, din nou, complet necamuflat. Exemplarul respectiv, fotografiat intr-o locatie necunoscuta, se remarca numaidecat prin caroseria de culoare argintie, cu plafonul, oglinzile laterale si alte cateva piese finisate intr-o nuanta contrastanta de negru.

Principala atractie o reprezinta insa, fara doar si poate, cabina imbracata, partial, in piele albastra, care aduce aminte de vechiul 240Z, lansat in anii 1970.

Din punct de vedere tehnic, dupa cum precizam si anterior, mult anticipatul Nissan 400Z a pregatit o motorizare V6 twin-turbo de trei litri si cel putin 400 de cai, oferita alaturi de transmisie manuala cu sase rapoarte. Sau, optional, o cutie automata cu noua trepte de viteza, de provenienta Mercedes-Benz, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Respectiva sursa mai anunta si un pret de numai 34.995 de dolari, o nimica toata fata de suma de 50.990 de dolari pe care Toyota o cere pe Supra 3.0.

Viitorul Nissan 400Z va debuta, aparent, chiar inainte de sfarsitul anului 2021. Unul dintre cele mai asteptate automobile ale momentului, super-coupe-ul japonezilor va fi disponibil la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii, printre multiplele optiuni puse la dispozitia clientilor urmand a-si face aparitia si o varianta semnata Nismo.

Nissan 400Z - Poze noi

Nissan 400Z - Poze noi

Nissan 400Z - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2021