Acesta este noul OPEL INSIGNIA facelift. Modificari subtile de design si motoare frantuzesti

Acesta este noul OPEL INSIGNIA facelift. Modificari subtile de design si motoare frantuzesti
  • Modificari estetice minore
  • Farurile IntelliLux LED Pixel Light au acum 84 de LED-uri
  • Motorizarile vor fi, cel mai probabil, din Grupul PSA
Distribuie pe Facebook

Opel Insignia a primit un facelift iar primele imagini si informatii au fost publicate cu putin timp in urma de brand-ul german. Lansarea oficiala este programata pentru ziua de 10 ianuarie la Salonul Auto de la Bruxelles.

Actuala generatie Opel Insignia, a doua de la debutul acestui model, a fost prezentata lumii intregi in urma cu doi ani. Acum, brand-ul din Russelsheim a simtit ca este nevoie de un facelift care sa-l revitalizeze iar primele informatii si imagini cu acesta tocmai au fost publicate.

Opel Insignia facelift

Asa cum era de asteptat, acest facelift nu aduce modificari mari de design. Concret, Opel a redesenat putin grila frontala, bara de protectie, proiectoarele de ceata au fost repozitionate iar farurile adaptive IntelliLux LED Pixel Light au acum 84 de LED-uri pe fiecare far, fata de cele 32 de LED-uri pe care le aveau inainte.

Opel Insignia facelift

Aceasta este, daca vrei, cea mai importanta noutate de design primita de Insignia. Apoi, in spate, sedanul preia forma terminatiilor sistemului de evacuare de la actualul Insignia Sports Tourer.

Opel Insignia facelift

Chiar daca nu a modificat nimic la dimensiunile generale, Opel sustine ca noul Insignia facelift "arata mai lat si mai coborat decat inainte".

Primele imagini publicate de germani nu infatiseaza habitaclul, dar aici clientii ar urma sa gaseasca, printre altele, incarcare wireless pentru telefonul mobil si o grafica noua pentru sistemul de infotainment.

Opel Insignia facelift

Insignia facelift sta foarte bine si la capitolul tehnologie. Modelul german ofera conectivitate Apple CarPlay si Android Auto, dar si o gama larga de tehnologii de ultima generatie. Sistemul Rear Cross Traffic Alert este o intrare noua in gama care mai include Forward Collision Alert, Lane Keep Assist, Side Blind Spot Alert, Adaptive Cruise Control cu functie de franare de urgenta, Traffic Sign Recognition si Advanced Park Assist.

Opel Insignia facelift

Fara sa ofere mai multe informatii, oficialii Opel au declarat cu privire la gama de propulsoare ca "Insignia va fi mai eficient ca niciodata datorita masei mai mici si a motoarelor noi diesel si pe benzina." Prin "noi", Opel cel mai probabil se refera ca sub capota lui Insignia facelift vom regasi, cel mai probabil, unitati din cadrul Grupului PSA Peugeot-Citroen.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Opel Insignia facelift debuteaza oficial pe 10 ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles.

Opel Insignia facelift

Opel Insignia facelift

Opel Insignia facelift

Opel Insignia facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Insignia facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2019