Actualul Opel Astra primeste un 1.6 turbo de 170 cai putere

Actualul Opel Astra primeste un 1.6 turbo de 170 cai putere
Actuala generatie a modelului Opel Astra poate fi comandata in compania unei noi motorizari turbo pe benzina, cu capacitate cilindrica de 1.6 litri si valori maxime precum 170 cai putere, respectiv 280 Newton-Metri.
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie a modelului de clasa compacta Opel Astra poate fi comandata acum in compania unei noi motorizari turbo pe benzina. Vorbim mai exact de un 1.6 SIDI Turbo, ce ofera valori maxime precum 170 cai putere, respectiv 280 Newton-Metri - cu 50 Nm mai mult decat vechiul 1.6 Turbo, propulsor pe care il si inlocuieste de altfel.

Opel Astra 1.6 SIDI Turbo

Astfel, atunci cand este echipata cu aceasta unitata, versiunea in cinci usi a modelului Opel Astra accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ 8.7 secunde, in timp ce viteza maxima se invarte in jurul valorii de 220 kilometri pe ora. Varianta Sports Tourer a noului Opel Astra 1.6 SIDI Turbo se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 8.8 secunde, dar si cu o viteza maxima de 220 kilometri pe ora.

Opel Astra 1.6 SIDI Turbo

In ceea ce priveste consumul de carburant, atunci cand este echipata cu transmisia manuala in sase rapoarte si sistemul Start / Stop, noul Opel Astra 1.6 SIDI Turbo are nevoie de doar 5.9 litri de benzina pentru a parcurge distanta de 100 kilometri - in versiunea hatchback, respectiv circa 6.1 litri de benzina in varianta Sports Tourer. Cei care nu vor insa sa traiasca "senzatiile" oferite de cutia manuala, propulsorul 1.6 SIDI Turbo poate fi livrat la pachet si impreuna cu o transmisie automata cu sase rapoarte.

Opel Astra 1.6 SIDI Turbo

Noul Opel Astra 1.6 SIDI Turbo este deja disponibil la vanzare, cu preturi incepand de la 23.385 euro pentru versiunea in cinci usi, respectiv 24.485 euro in varianta break. Modelul sedan va putea fi achizitionat din toamna acestui an, la un pret momentan neanuntat.

Distribuie pe Facebook
mai multe