Acura prezinta noul ZDX

Acura prezinta noul ZDX
De la concept la versiunea de productie nu a mai fost nevoie decat de un pas. Care a si fost facut... Prezentat in premiera sub forma de concept la New York Auto Show 2009, noul Acura ZDX va ajunge la dealeri, in versiunea de productie, din iarna acestui an.
Distribuie pe Facebook


Din punct de vedere stilistic, noul "four-door sports coupe" (asa cum isi alinta Acura noul model) imprumuta o serie de elemente de design de la ZDX Concept si se remarca prin liniile fluente, plafonul abrupt cu trapa panoramica, manerele usilor din spate ascunse, jantele pe 19 inci (standard) si evacuarea dubla. Sub capota gasim un motor V6 de 3.7 litri, cuplat la o transmisie automata cu sase trepte si padele montate in spatele volanului, capabil sa livreze 300 cai putere si 366 Nm. De asemenea, noul Acura ZDX va beneficia si de sistemul de tractiune integrala Super Handling All-Wheel-Drive (SH-AWD).

Si cum un versus cu BMW X6 este aproape inevitabil, ne-am gandit sa il lasam mai la sfarsit, dupa ce studiati cu atentie noul Acura ZDX. In concluzie, BMW X6 sau Acura ZDX? Sau poate niciunul?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2009