Ai mai multe sanse sa vezi un Lambo decat acest Nissan Juke. Care este explicatia

Ai mai multe sanse sa vezi un Lambo decat acest Nissan Juke. Care este explicatia
  • Nissan prezinta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles o noua editie speciala a crossover-ului Juke
  • Comercializat alaturi de indicativul Black Pearl, modelul in cauza propune un meniu cu multe detalii in alb si negru
  • Productia va fi limitata la 1.250 de exemplare, dintre care 1.000 pentru SUA si 250 pentru Canada
Distribuie pe Facebook

Divizia nord-americana a companiei Nissan va prezenta cu ocazia evenimentului LA Auto Show 2016 o noua editie speciala a modelului Juke.

Editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marii producatori ai planetei sa dezvaluie din surprizele pregatite pentru show-ul ce se desfasoara intre 18 si 27 noiembrie.

Acesta reprezinta principalul motiv pentru care astazi facem cunostinta cu noul Nissan Juke Black Pearl Edition, o editie speciala a celebrului crossover japonez construita in doar 1.250 de exemplare, toate destinate continentului nord-american.

Pe langa faptul ca este mai rar chiar si decat un Lamborghini Gallardo, respectivul model mai impresioneaza si prin design-ul din dotare, ce aduce in prim plan o caroserie finisata in doua culori contrastante, cu negru la baza si alb pentru diferite detalii.

Nissan Juke Black Pearl EditionNissan Juke Black Pearl Edition

Nissan Juke Black Pearl EditionNissan Juke Black Pearl EditionNissan Juke Black Pearl Edition

Un set de jante pe 17 inch si o placuta cu inscriptia Black Pearl completeaza lista bunatatilor exterioare, vestile bune continuand insa la nivel de interior - acolo unde acest nou si special Nissan Juke ne intampina alaturi de... alb si negru, bineinteles.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, respectivul model pregatit de japonezi propune o motorizare turbo de 1.6 litri, 188 de cai putere si 240 de Newton-Metri, livrata la pachet in compania unei transmisii cu variatie continua Xtronic.

Valorile maxime ajung fie care puntea fata, fie catre toate cele patru roti, in functie de versiunea pentru care s-a optat, consumul mediu variiand astfel intre 8.1 si 8.4 litri la 100 de kilometri. Performantele raman moment un mister, in cazul in care te intrebai.

Stim, in schimb, ca editia Black Pearl costa cu numai 1.190 de dolari mai mult decat Nissan-ul Juke SV aflat la baza, astfel ca bataia pe cele doar 1.250 de exemplare fabricate, dintre care 1.000 pentru SUA si 250 pentru Canada, va fi a naibii de mare.

Nissan Juke Black Pearl Edition

Nissan Juke Black Pearl EditionNissan Juke Black Pearl EditionNissan Juke Black Pearl Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Nissan Juke Black Pearl Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2016