AICI sunt primele imagini reale cu noul Civic. Uite cum arata hatch-ul japonez si cand vine el in Europa

AICI sunt primele imagini reale cu noul Civic. Uite cum arata hatch-ul japonez si cand vine el in Europa
  • Primele imagini reale ale noului Civic au ajuns pe internet
  • Hatchback-ul japonez prezinta un design familiar
  • Gama de motorizare include un benzinar turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii reale ale noii Honde Civic au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cea de-a zecea generatie a hatchback-ului japonez profitand de ocazia ivita pentru a ne dezvalui toate secretele sale de ordin vizual.

Anuntata cu surle si trambite la mijlocul lunii trecute, noua Honda Civic iese in evidenta printr-un exterior familiar, caracterizat de o parte frontala impunatoare si un posterior pe masura.

Dupa cum se poate observa si din imaginile anterior mentionate, absolut intreaga caroserie a hatch-ului japonez abunda in elemente proeminente, de unde si senzatia de sportivitate la care ne fuge mintea.

In schimb, interiorul lipseste din materialele "scurse" pe internet in cursul acestei dimineti, insa stim deja noua Honda Civic ne va intampina alaturi de materiale de calitate superioara, plus tehnologii de ultima ora, bineinteles.

Cat despre gama de motorizari, ei bine... incepem prin a precizam ca hatch-ul japonez va fi disponibil la vanzare pe piata din SUA exclusiv in compania unui benzinar turbo cu capacitate de 1.5 litri.

Unitatea cu pricina se va bucura de doua versiuni diferite de putere, clientii noii Honde Civic avand la dispozitie fie 174, fie 180 de cai putere in functie de varianta de echipare aleasa.

Tot un benzinar turbo cu 1.5 litri va asigura si propulsia versiunii europene a hatch-ului japonez, printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor de pe Batranul Continent numarandu-se si un motor de 1 litru.

Asa cum era de asteptat, noua Honda Civic promite si o motorizare turbodiesel, cu capacitate de 1.6 litri, specificatiile sale exacte urmand a fi dezvaluite in toamna acestui an, la Paris.

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Honda Civic Hatchback - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2016