Alfa Romeo Giulia debuteaza oficial, ofera tractiune spate si pana la 510 CP

Alfa Romeo Giulia debuteaza oficial, ofera tractiune spate si pana la 510 CP
  • Alfa Romeo publica primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Giulia
  • Noul sedan italian ofera o platforma cu tractiune spate si pana la 510 de cai putere
  • Competitia este formata din Audi A4, BMW Seria 3, Jaguar XE, Lexus IS si Mercedes C-Class
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit. Italienii de la Alfa Romeo au publicat in cursul serii de ieri primele imagini si detalii oficiale ale mult-anticipatei Giulia.

Proiectata pentru a concura impotriva modelelor Audi A4, BMW Seria 3, Cadillac ATS, Jaguar XE, Lexus IS si Mercedes C-Class, noua Alfa Romeo Giulia va fi disponibila la vanzare incepand cu primavara anului viitor.

Informatiile exacte cu privire la versiunile de motorizare lipsesc cu desavarsire pentru moment, singurul propulsor confirmat pana acum de oficialii italieni fiind V6-le ce va insoti varianta de top Quadrifoglio Verde.

Alfa Romeo GiuliaAlfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Dezvoltata impreuna cu inginerii Ferrari, unitatea in cauza dispune de o capacitate de trei litri si produce un total de 510 CP multumita celor doua turbine din dotare. Adaugam in meniu si o greutate mai mica de 1.550 kg, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante.

Altfel spus, de doar 3.9 secunde are nevoie noua Alfa Romeo Giulia QV pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Nici consumul de carburant nu ar trebui sa arate mai rau, super-sedanul italian fiind livrat la pachet alaturi de tehnologia de dezactivare a cilindrilor.

Din punct de vedere estetic, rivalul modelelor BMW M3 si Mercedes C63 AMG aduce in prim plan spoilerele fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, eleron pentru portbagaj si jante de dimensiuni generoase.

Acelasi meniu exterior ne mai intampina, de asemenea, si cu un splitter activ, respectiv capota motor, plus plafon realizate din fibra de carbon, in timp ce reteta interioara... reteta interioare este pastrata sub lacata, cel putin pentru moment.

La final, reamintim ca noua Alfa Romeo Giulia are la baza o platforma cu tractiune spate insa, in functie de motorizarea aleasa, lista cu optiuni va gazdui sau nu si un sistem de tractiune integrala.

Mai multe detalii oficiale cu privire la concurentul italienilor pentru Audi A4, BMW Seria 3, Cadillac ATS, Jaguar XE, Lexus IS si Mercedes C-Class speram sa aflam cat mai curand.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Alfa Romeo Giulia
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2015