Am aflat cand se lanseaza noul BMW M5. Sedan-ul vine cu 600 de cai dintr-un V8 biturbo

Am aflat cand se lanseaza noul BMW M5. Sedan-ul vine cu 600 de cai dintr-un V8 biturbo
  • Noul BMW M5 este pregatit de lansare
  • Acesta va debuta in saptamana 21-25 august
  • Propulsorul V8 biturbo va dezvolta 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile lucreaza de ceva vreme la noul M5, care ar urma sa debuteze oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Insa inainte de acest eveniment, sedan-ul va fi prezentat in premiera cu alta ocazie.

Noul M5 a fost surprins de nenumarate ori in teste, prilej cu care am avut ocazia sa aflam mai multe informatii, unele oficiale, altele nu, despre sedan-ul de performanta al nemtilor din Munchen.

BMW M5

De fiecare data, acesta a aparut in fata aparatelor de fotografiat purtand un camuflaj care ii ascundea cele mai importante detalii estetice. Chiar si asa, am putut observa o parte frontala cu aspect agresiv, aripi ceva mai late, un plafon din fibra de carbon, frane carbon-ceramice sau sistemul de evacuare cu patru iesiri, specific gamei M.

BMW M5

In ciuda tuturor insistentelor, "spionii" nu au reusit sa-i surprinda interiorul care cel mai probabil va avea ca punct de pornire habitaclul Seriei 5 standard. Vom avea totusi cateva detalii M, inclusiv celebrele cusaturi in trei culori, un volan sport si un instrumentar de bord revizuit, cu un vitezometru care sa urce pana la 330 de km/h.

BMW M5

Propulsia ramane si ea necunoscuta, insa cei de la BMW Blog sustin in continuare ca sub capota noului M5 se va afla un agregat V8 de 4.4 litri, bi-turbo, care va dezvolta 600 de cai putere si 700 Nm cuplu. Asa cum bine-stim, tractiunea va fi una integrala xDrive cu optiunea ca puterea sa fie transmisa integral puntii spate, iar acceleratia de la 0 la 100 de km/h ar urma sa se realizeze in doar 3.5 secunde.

BMW M5

Tot aceeasi sursa vorbeste in premiera despre lansarea noului BMW M5, care daca e sa ne luam dupa ea, va debuta in mai putin de 2 saptamani, adica in perioada 21-25 august. Dupa acest moment, sedan-ul bavarezilor va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

BMW M5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2017