Am aflat preturile si motorizarile noului Opel Crossland X

Am aflat preturile si motorizarile noului Opel Crossland X
  • Opel a publicat preturile noului Crossland X
  • Deocamdata acestea sunt valabile numai pentru piata din Germania
  • Ulterior, crossover-ul va fi disponibil si pe celelalte piete de desfacere
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a dat unda verde la comenzile noului Opel Crossland X pentru piata din Germania, prilej cu care am aflat si preturile de pornire pentru fiecare motorizare in parte.

Crossland X este cel mai nou crossover al nemtilor de la Opel care se alatura in gama actualului Mokka X. La scurt timp dupa ce a debutat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, constructorul din Russelsheim a publicat lista de preturi si totodata gama completa de motorizari disponibile pe piata din Germania.

Opel Crossland X

Astfel, aflam ca noul Crossland X va pleca de la 16.850 de euro, si chiar daca imparte foarte multe cu Mokka X, va fi cu 2.140 de euro mai ieftin decat acesta din urma. Opel nu a dat prea multe detalii despre nivelurile de echipare, insa a precizat ca viitorii clienti vor putea alege din cinci motorizari diferite.

Opel Crossland X

Varianta de baza vine cu un agregat de 1.2 litri pe benzina, capabil de 80 de cai putere, iar cei care vor ceva mai multa putere vor putea alege propulsorul de 1.2 litri turbo, disponibil in doua configuratii de putere: 108 cai si 205 Nm cuplu, sau 128 de cai si 230 Nm cuplu. Despre acesta din urma, nemtii sustin ca atinge 100 de km/h in 9.1 secunde inainte ca acul vitezometrului sa se opreasca in jurul valorii de 206 km/h.

Opel Crossland X

Asa cum era de asteptat, versiunile cu motoare diesel sunt ceva mai scumpe. Pentru cea mai slaba echipare, cu motor de 1.6 litri, 98 de cai putere si 254 Nm cuplu, va trebui sa scoti din buzunare de la 19.300 de euro in sus. Din acelasi propulsor, inginerii Opel au reusit sa stoarca 118 cai putere si 300 Nm cuplu, pentru ca amatorii de motoare diesel sa aiba de unde alege.

Opel Crossland X

In functie de motorizarea aleasa si desigur de echipare, noul Opel Crossland X va veni impreuna cu o transmisie manuala in 5 trepte sau una automata cu 6 rapoarte, servicii OnStar, linie de urgenta activa 24/24, deschiderea usilor din telecomanda, si un asistent personal care iti va putea face rezervare la un hotel sau va cauta un loc de parcare liber.

Opel Crossland X

Pachetul este completat de conexiune la internet 4G LTE cu hotspot Wi-Fi, un sistem de infotainment IntelliLink cu display de 8 inch si functie Android Auto sau Apple CarPlay, si nu in ultimul rand incarcare rapida wireless pentru dispozitivele inteligente.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Crossland X
mai multe