Americanii de la Hennessey vor lansa un nou hypercar. Acesta va atinge peste 450 de km/h si va fi numit Venom F5

Americanii de la Hennessey vor lansa un nou hypercar. Acesta va atinge peste 450 de km/h si va fi numit Venom F5
  • Hennessey va lansa un nou hypercar
  • Acesta poarta numele de Venom F5
  • Va avea 1.500 de cai putere si va atinge 96 de km/h in 2 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa incredibilul Venom, cei de la Hennessey Performance lucreaza acum la un nou hypercar, botezat Venom F5. La fel ca si modelul precedent, si acesta va incerca sa doboare toate recordurile si mai ales sa detroneze noul Bugatti Chiron.

Americanii de la Hennessey sunt cunoscuti in special pentru pachetele de tuning extrem de puternice, insa incepand cu anul 2011 acestia au inceput sa fie cunoscuti si pentru unul dintre cele mai nebune hypercar-uri de pe piata: Venom.

Hennessey Venom F5

Acum, tunerul din Texas vrea sa ridice inca o data lumea in picioare cu un nou model care sa puna intr-un con de umbra cele mai puternice masini ale momentului. Acesta a fost botezat Venom F5, dupa "cel mai puternic si cel mai rapid vant de pe Pamant, tornada F5," si va fi lansat spre finalul acestui an.

Hennessey Venom F5

Daca modelul precedent avea la baza Lotus-ul Exige, F5-ul este dezvoltat de la zero, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Propulsorul ramane inca un mister, insa din informatii mai vechi stim ca ar fi vorba de o unitate capabila de aproximativ 1.500 de cai putere, care sa accelereze de la 0 la 96 de km/h in doar 2 secunde si care sa poate atinge viteze ametitoare de peste 450 de km/h.

Hennessey Venom F5

Potrivit zvonurilor, noul Hennessey Venom F5 tinteste spre recordul noului Bugatti Chiron, care ar fi in stare sa atinga aproape 480 de km/h. Partea si mai buna este ca in ciuda acestor performante, hypercar-ul american va putea fi condus fara nicio problema pe drumurile publice.

Hennessey Venom F5

"Suntem foarte entuziasmati de noul nostru F5 si de faptul ca propune un nou design si sasiu pentru a obtine performante si mai bune [...]. Cel mai bine pot descrie noul Venom F5 ca fiind agresiune sofisticata pe roti," a precizat CEO-ul brand-ului din Texas, John Hennessey.

Hennessey Venom F5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hennessey Venom F5
mai multe