Anul 2012 vine cu lansari de masini ieftine

Anul 2012 vine cu lansari de masini ieftine
Constructorii auto incearca in continuare sa gaseasca variante accesibile pentru piata vanzarilor de automobile. Anul 2012 vine cu lansari de masini ieftine, unele dintre acestea urmand a fi fabricate la Craiova sau Mioveni.
Distribuie pe Facebook
Dacia Logan 2, Dacia Popser, Skoda Popular sau noul Sandero si Sandero Stepway ar putea constitui urmatoarele atractii pentru cumparatorii din Romania si din strainatate, potrivit money.ro.
Dacia Logan 2 va fi mai lunga si mai puternica, in doua variante de caroserie (sedan si hatchback) si va fi lansata la vanzare la sfarsitul anului 2012. Masina va fi produsa la uzina din Pitesti, cel putin varianta pentru Franta, pretul de baza pornind de la 7800 euro.
Skoda Popular se va situa ca dimensiuni intre modelele Fabia si Octavia si va concura la capitolul low-cost cu Logan 2. Numele "Popular" a mai fost folosit de companie in anii '30 pentru gama de masini ieftine a constructorului.
Dacia Popster, gandita in doua dimensiuni generoase (una cu jante de aliaj si usi glisante si una mai mica, cu jante din otel), va fi cel mai mare model al marcii din istorie. Preturile de baza pleaca de la 13.000 euro, respectiv 14.800 de euro.
Sandero si Sandero Stepway 2012 vor prezenta schimbari la partea frontala, faruri, spoiler si scut.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2011