Anuntul care baga spaima in departamentele Audi Sport si BMW M. "Noul model va avea peste 400 CP"

Anuntul care baga spaima in departamentele Audi Sport si BMW M. "Noul model va avea peste 400 CP"
  • Seful diviziei AMG anunta noi detalii despre urmatorul Mercedes A45
  • Modelul german de clasa compacta va primi un 2.0T cu 400+ CP sub capota
  • Primul A35 promite la randul lui un 2.0 turbo, dar de peste 300 CP
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in istoria companiei, clientii vor avea la dispozitie si o versiune entry-level, cu "peste 300 CP" in dreptul puterii maxime.

Aflata in plina desfasurare, editia din acest an a Salonului Auto International de la New York pare sa reprezinte un izvor nesecat de informatii proaspete cu privire la planurile de viitor ale producatorilor de masini.

O demonstreaza inclusiv situatia de la standul companiei Mercedes care, pe langa noutatile palpabile, i-a mai intampinat pe jurnalistii din lumea intreaga alaturi si de... un Tobias Moers mai vorbaret ca oricand.

Mai precis, seful diviziei AMG a luat o scurta pauza de la programul sau obisnuit si a dezvaluit in "fata" reportofoanelor cateva detalii aditionale despre urmatoarea generatie a sportivei de clasa compacta A45.

Pe scurt, oficialul german a tinut sa confirme zvonurile potrivit carora respectivul model, rival de moarte cu Audi RS3 Sportback, va gazdui in compartimentul motor o herghelie formata din peste 400 de cai (putere).

In acelasi timp, Tobias Moers a tinut sa clarifice inclusiv speculatiile referitoare la posibilitatea instalarii unui sistem de propulsie hibrid: si noul Mercedes A45 se va baza tot pe un benzinar 2.0 turbo fara ajutor electric.

Seful diviziei AMG si-a incheiat discursul cu privire la urmatoarea generatie a sportivei de clasa compacta cu o promisiune: aceasta va fi capabila din toate punctele de vedere, atat in linie dreapta, cat si pe viraje.

La final, oficialul german i-a acordat cateva momente de atentie si mult anticipatei versiuni entry-level A35, despre care a precizat ca va combina o unitate 2.0 turbo de "peste 300 CP" cu un sistem de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2018