Anuntul facut astazi de Mercedes. Are legatura cu cea mai ieftina masina vanduta in Romania

  • Mercedes lanseaza doua noi modele diesel in gama A-Class
  • Ambele automobile propun un motor de 1.950 cmc si o cutie 8G-DCT
  • Versiunea 200 d ofera 150 CP, varianta 220 d vine cu 190 CP
Distribuie pe Facebook

Mijlocul acestei saptamani aduce o noua unitate diesel in gama A-Class. Motorizarea este oferita de Mercedes in doua versiuni de putere.

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes A-Class este disponibila la vanzare, incepand de astazi, si intr-o versiune de motorizare 200 d. In Romania, preturile pornesc de la 33.773 de euro, suma in schimbul careia clientul primeste o unitate diesel cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 150 de cai putere.

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Aceeasi motorizare de 1.950 de centimetri cubi echipeaza si varianta 220 d (36.760 de euro), care vine la pachet cu 190 CP. In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea fata, cel putin la momentul actual, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte si dublu ambreiaj - 8G DCT, pe scurt.

Din datele publicate de oficialii companiei germane reiese ca noul Mercedes A200 d are nevoie de putin peste opt secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce versiunea 220 d rezolva ecuatia cu pricina in sapte secunde. Consumul de carburant este de 4.0, respectiv 4.3 litri la 100 km.

Pana la introducerea acestor doua variante, cea mai noua generatie a modelului Mercedes A-Class a fost disponibila la vanzare in Romania alaturi de o singura unitate diesel. Vorbim despre modelul A180 d, evident, care ofera in schimbul a 31.178 de euro un 1.5 de 116 cai putere - cuplat la o automata de tip 7G DCT.

La polul opus, lista cu motorizari pe benzina cuprinde un total de opt versiuni diferite, printre care si o varianta de inalta performanta, botezata A35 AMG.

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Mercedes A-Class - Galerie foto noua

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (128) Poze Mercedes A-Class - Galerie foto noua
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2018