Anuntul surpriza facut acum de Dacia. Este o premiera pentru marca romaneasca

Anuntul surpriza facut acum de Dacia. Este o premiera pentru marca romaneasca
  • Dacia prezinta oficial noul Logan MCV Stepway
  • Break-ul romanesc ofera o garda la sol mai mare cu 50 mm
  • Sub capota gasim un 0.9 TCe sau un 1.5 dCi
Distribuie pe Facebook

Programata sa se desfasoare in perioada 9 - 19 martie 2017, cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva va marca o premiera absoluta pentru compania Dacia.

Doar 15 zile ne mai despart de mult anticipatul debut al Geneva International Motor Show 2017, un motiv numai bun pentru ca producatorii auto europeni sa anunte cateva dintre surprizele pregatite pentru vizitatorii evenimentului in cauza.

La standul Dacia, cei care au de gand sa descopere premierele editiei cu numarul 87 a Salonului Auto de la Geneva, desfasurata in perioada 9 - 19 martie, 2017 vor putea face cunostinta inclusiv cu o versiune Stepway a noului Logan MCV.

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Ofera in premiera absoluta, respectiva varianta de echipare iese in evidenta printr-un aspect robust, caracterizat atat de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor fata / spate, cat si de protectiile laterale specifice familiei Stewpway.

Calandrul care aminteste de modelul Duster, garda la sol inaltata cu aproximativ 50 de milimetri, dar si detaliile interioare imprumutate, din nou, de la celelalte produse din portofoliul Stepway completeaza oferta noii versiuni de Logan MCV.

Pe plan tehnic, surpriza companiei Dacia pentru editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show anunta o gama de motorizari formata din numai doua unitati turbo, dintre care una pe benzina si una pe motorina.

Intr-o alta ordine de idei, clientii noului Logan MCV Stepway vor avea de ales intre un 0.9 TCe si un 1.5 dCi - ambele cu o putere maxima de 90 CP, cu mentiunea ca doar cea dintai varianta poate fi echipata si cu transmisia Easy-R.

Detaliile referitoare la pretul, respectiv disponibilitatea celui de-al patrulea membru al familiei Stepway de la Dacia lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa acestea ar putea sosi odata cu Salonul Auto de la Geneva 2017.

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Dacia Logan MCV Stepway
mai multe