Aproape oficial: Acesta e noul BMW M2 Coupe!

Aproape oficial: Acesta e noul BMW M2 Coupe!
  • Primele fotografii si informatii oficiale ale noului BMW M2 Coupe au ajuns pe internet
  • Automobilul bavarez de inalta performanta se bucura de serviciile unui 3.0 turbo de 370 CP
  • Clientii au de ales intre o cutie manuala cu sase trepte sau una DCT cu sapte rapoarte
Distribuie pe Facebook

Tot cu aceasta ocazie aflam si ca mult anticipatul automobil bavarez de inalta performanta gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de trei litri si 370 cai putere.

Doar cateva ore au mai ramas pana la debutul oficial al noului BMW M2 Coupe, insa internetul nu mai are rabdare si ne ofera inca de pe acum primele informatii tehnice ale mult anticipatului automobil bavarez de inalta performanta.

Informatii tehnice care gazduiesc in prim plan o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabila sa puna la dispozitia rotilor spate pana la 370 de cai putere si 500 de Newton-Metri, mai exact.

Vestile bune nu se opresc insa aici, acelasi BMW M2 Coupe intampinandu-si clientii inclusiv cu posibilitatea alegerii intre o cutie manuala cu sase rapoarte sau o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Adaugam in meniu si diferentialul electronic, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante: automobilul bavarez de inalta performanta are nevoie de doar 4.3 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h.

Din punct de vedere estetic, noul BMW M2 Coupe adopta un stil similar fratilor sai mai mari, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, dar si jante din aliaj cu design in cinci spite duble si dimensiuni generoase.

Cockpitul se pozitioneaza pentru moment intre mister si certitudine, cele doua fotografii interioare ale automobilului bavarez de inalta performanta dezvaluindu-ne insertii de piele neagra si cusaturi de culoare albastra.

Informatiile referitoare la noul BMW M2 Coupe se opresc pentru moment, nu inainte insa de a ne oferi si o prima impresie asupra pretului de achizitie: in Marea Britanie, mult anticipatul automobil bavarez de inalta performanta va porni de la 44.070 lire sterline, ceea ce reprezinta aproximativ un minus de 13.000 lire sterline comparativ cu un M4.

BMW M2 Coupe - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2015