Aproape Oficial: ACESTA e noul Volvo V90!

Aproape Oficial: ACESTA e noul Volvo V90!
  • Primele fotografii reale ale noului Volvo V90 au ajuns pe internet
  • Viitorul break suedez de clasa medie propune un design familiar
  • Gata de motorizari va fi aceeasi ca in cazul proaspat lansatului S90
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii reale ale noului Volvo V90 au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, viitorul break suedez de clasa medie dezvaluindu-ne astfel toate secretele sale de ordin vizual.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, rivalul modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class Wagon iese in evidenta printr-un exterior modern ce preia numeroase inspiratii de la cea de-a doua generatie a SUV-ului XC90.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, noul Volvo V90 fiind insa asteptat sa se bucure de aceeasi plansa de bord moderna - si care aduce in prim plan un ecran tactil de dimensiuni generoase, de tip tableta, precum proaspat lansatul S90.

Volvo V90 - Primele poze

De la cel din urma va proveni inclusiv gama de motorizari, clientii viitorului break suedez de clasa medie avand astfel la dispozitie un total de patru propulsoare pe benzina si motorina, toate supraalimentate si echipate cu cate patru cilindri in linie, respectiv o capacitate de 1.969 centimetri cubi.

In ceea ce priveste valorile maxime, unitatea D4 propune undeva in jurul a 190 CP, pe cand urmatoarea si, totodata, ultima versiune turbodiesel, varianta D5, se lauda cu circa 235 CP si 480 Nm. Motorul T6 pe benzina dezvolta 320 CP si 400 Nm multumita turbinei si compresorului din dotare, pe cand...

... pe cand modelul de top T8 adopta sub capota un sistem hibrid ce combina unitatea T6 anterior mentionata cu un motor electric pentru un total de 407 CP. In functie de alegerea clientului, fisa tehnica este completata fie de o transmisie manuala, fie de una automata.

Volvo V90 - Primele poze

Sursa Foto: Teknikens Varld

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2016