Aproape Oficial: Acesta este noul Volvo V40!

Aproape Oficial: Acesta este noul Volvo V40!
Adio secrete, adio mistere, adio fotografii spion! Internetul si-a facut inca o data datoria si ne-a oferit astazi primele imagini oficiale ale mult-anticipatului Volvo V40.
Distribuie pe Facebook
Asteptat sa debuteze luna viitoare, in cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva, noul Volvo V40 se anunta un rival de temut pentru recent-lansatul BMW Seria 1 si urmatoarea generatie a modelului Audi A3. Da, si pentru urmatoarea generatie a modelului Audi A3, cu care am facut cunostinta tot astazi si tot cu ajutorul internetului cel generos.

Revenind insa la ultima creatie a constructorului suedez, tinem sa precizam ca informatiile sunt (extrem de limitate) la acest moment. Mai exact, pe langa a afirma ca noul Volvo V40 ne intampina cu un design asemanator modelului S60, nu mai avem de oferit decat un singur detaliu cu privire la acesta - si anume ceva legat de dimensiuni, cum ca hatchback-ul suedez ar masura in lungime undeva in jurul a 4.500 milimetri.

Asadar, pentru mai multe informatii si, bineinteles, pentru mai multe poze oficiale, nu ramane decat sa revii pe 4Tuning.

(Aproape) Oficial: Acesta este noul Volvo V40!

(Aproape) Oficial: Acesta este noul Volvo V40!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2012