Arata absolut demential si ofera pana la 370 CP. Cat costa masina cu care sud-coreenii au dat lovitura

Arata absolut demential si ofera pana la 370 CP. Cat costa masina cu care sud-coreenii au dat lovitura
  • Noua Kia Stinger porneste in Germania de la 43.990 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar 2.0 turbo de 255 CP
  • Modelul de top se lauda cu un V6 de 370 de cai putere
Distribuie pe Facebook

O singura luna a mai ramas pana la startul vanzarilor. Lansarea publica a fost organizata la inceputul saptamanii trecute, cu prilejul editiei din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Una dintre cele mai asteptate masini ale momentului, noua Kia Stinger va fi disponibila la vanzare incepand cu luna octombrie a acestui an. Prezentata in premiera europeana cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, sportiva sud-coreeana in cinci portiere porneste de la 43.990 de euro.

Kia Stinger - Versiunea europeana

Versiunea de baza ofera un benzinar turbo de doi litri si 255 de cai putere, insa clientii de pe Batranul Continent vor avea la dispozitie inclusiv un 2.2 CRDi cu 200 CP sub capota. Aceasta varianta de motorizare este cu aproximativ 1.000 de euro mai scumpa, potrivit ultimelor informatii oficiale oferite de compania asiatica.

In varful gamei regasim o unitate pe benzina cu sase cilindri, doua turbine si capacitatea de 3.3 litri, care dezvolta o putere maxima de 370 CP. Clientii modelului de top vor avea de scos din buzunare cel putin 54.900 de euro, dar vor primi la schimb o acceleratie pana la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde.

Noua Kia Stinger concureaza cu automobile premium precum Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe, de exemplu. Sportiva sud-coreeana in cinci portiere arata absolut demential la nivel de exterior, in timp ce interiorul impresioneaza prin materialele de calitate superioara si tehnologiile de ultima ora adoptate.

Premiera mondiala a modelului asiatic a avut loc la inceputul anului 2017, in cadrul Salonului Auto International Nord-American organizat la Detroit in luna ianuarie. Asemeni cumparatorilor de pe Batranul Continent, publicul din SUA asteapta cu nerabdare - chiar si la acest moment - ca producatorul sa dea startul vanzarilor.

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Kia Stinger - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2017