Arata atat de bine incat nu te mai saturi sa o privesti. In plus, ofera motorizari cu pana la 370 CP sub capota!

Arata atat de bine incat nu te mai saturi sa o privesti. In plus, ofera motorizari cu pana la 370 CP sub capota!
  • Kia a publicat o noua galerie foto a modelului Stinger
  • Fastback-ul sud-coreeana arata de-a dreptul demential
  • Clientii vor avea la dispozitie motoare cu pana la 370 CP
Distribuie pe Facebook

Vorbim, bineinteles, despre cea mai noua masina a sud-coreenilor de la Kia, conceput sa concureze cu modele precum Audi A5 Sportback sau BMW Seria 4 Gran Coupe.

Sud-coreenii de la Kia au reusit sa ia prin surprindere intreaga planeta la inceputul acestui an, atunci cand au lansat cel mai probabil primul fastback in cinci portiere din istoria companiei.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A5 Sportback sau BMW Seria 4 Gran Coupe, noul Stinger iese in evidenta printr-o alura sportiva, cu blocuri optice supradimensionate si prize multiple la nivelul caroseriei.

In stilul caracteristic automobilelor de tip fastback, exteriorul pluseaza cu o capota alungita a motorului si un portbagaj scurtat, toate aceste detalii fiind livrate in compania unor jante cu design unic.

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

La interior, noul Stinger adopta tot ce are mai bun de oferit Kia in materie de dotari si tehnologie, lista cu bunatati incluzand scaune ventilate, difuzoare Harman/Kardon, dar si pilot automat adaptiv, printre multe altele.

Acum, daca vine vorba despre motorizari, trebuie spuns de la bun inceput ca alternativa sud-coreenilor la modelele Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe mizeaza pe trei unitati supraalimentate.

Versiunea de baza este pusa in miscare de un benzinar turbo de doi litri si 255 de cai putere, in timp ce varianta de top gazduieste in compartimentul motor tot un benzinar, dar cu o configuratie V6 twin-turbo numai buna pentru 365 CP.

Comparativ cu piata americana, noua Kia Stinger va fi lansata pe Batranul Continent si sub forma unui model turbodiesel, al carui propulsor de 2.2 litri dezvolta undeva in jurul a 200 de cai putere.

Fabulosul fastback in cinci portiere al companiei sud-coreene porneste in Germania de la 43.990 de euro, insa poate ajunge sa coste chiar si 54.900 de euro - iar aceasta inainte ca... clientul sa bifeze optionalele dorite.

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Kia Stinger GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2017