Arata ca un concept, dar va fi produs in serie. Noul model se bate cu Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA

Arata ca un concept, dar va fi produs in serie. Noul model se bate cu Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA
  • Lexus publica un prim video oficial cu noul UX
  • Crossover-ul japonez concureaza in clasa cu Audi Q3
  • Premiera mondiala are loc luna viitoare, la Geneva
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala va avea loc chiar la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto International organizat la Geneva intre 8 si 18 martie.

Editia cu numarul 88 a evenimentului Geneva International Motor Show se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marii producatori din industria auto sa anunte din surprizele pregatite celor prezenti la fata locului.

Una dintre acestea se numeste Lexus UX si vine sub forma unui crossover de dimensiuni compacte, menit sa concureze impotriva unor modele precum Audi Q3, BMW X1, Jaguar E-Pace si Mercedes GLA, printre altele.

Din pacate, compania japoneza nu a publicat si alte informatii referitoare la automobilul respectiv, insa primele cadre scot la iveala un design controversat, cu o grila de dimensiuni mai mult decat generoase la nivelul partii frontale.

In interior, noul Lexus UX - dezvaluit initial sub forma de concept car, cu ocazia salonului de la Paris desfasurat in toamna anului 2016, foloseste instrumente de bord digitale si un display urias pentru sistemul de infotainment.

Pentru specificatiile de ordin tehnic, data la care se va da startul vanzarilor ori lista de preturi va mai trebui sa asteptam cel putin o saptamana, atunci cand vor sosi si primele fotografii oficiale cu crossover-ul japonez.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2018