Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Suma cu care noua masina se vinde in Romania

Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Suma cu care noua masina se vinde in Romania
  • Prima Kia XCeed din istorie vine in Romania cu un pret de lista de 19.748 de euro
  • Atragatoarea masina de clasa compacta ofera in versiunea de baza un benzinar de 120 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri LED, jante din aliaj si aer conditionat manual
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, propulsia este asigurata de o motorizare turbo cu capacitatea de 1.6 litri si puterea maxima de 204 cai.

Anuntata in urma cu mai putin de patru luni, chiar la inceputul acestei veri, prima Kia XCeed din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la doar 19.748 de euro. Pentru o perioada limitata de timp insa, atragatoarea masina de clasa compacta poate fi achizitionata cu numai 17.394 de euro.

In varianta de baza, propulsia este asigurata de o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 998 de centimetri cubi, care dezvolta undeva in jurul a 120 de cai putere - cu totii livrati puntii fata de o cutie manuala.

Urmatoarea pe lista, unitatea 1.4 T-GDi vine cu un piston in plus si 140 CP sub capota. Asemeni propulsorului turbo de 1.6 litri si 204 cai putere, este oferita atat in compania unui manuale cu sase rapoarte, cat si impreuna cu o automata in sapte trepte de viteza, de tip DCT (a.k.a cu dublu ambreiaj).

Singura optiune diesel pusa la dispozitia clientilor primei Kia XCeed din istorie consta intr-un motor de 1.6 litri si 115 ori 136 CP, care poate fi la randul ei servita alaturi de o transmisie manuala sau una automata, DCT.

In cea mai ieftina versiune, atragatoarea masina de clasa compacta propune inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 16", dar si aer conditionat manual. Echiparea standard mai cuprinde, de altfel, si bancheta spate rabatabila, pilot automat si radio cu display LCD pe cinci inch.

Kia XCeed

Kia XCeed

Kia XCeed

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Kia XCeed
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2019