Arata de parca ar fi venit de pe Marte. Numai 500 de norocosi o vor putea avea

Arata de parca ar fi venit de pe Marte. Numai 500 de norocosi o vor putea avea
  • DS Automobiles a anuntat introducerea unei noi editii limitate a modelului DS4 Crossback
  • Botezata Terre Rouge, masina franceza impresioneaza in special prin caroseria de culoare Tourmaline Orange
  • Numai 500 de exemplare vor fi construite in total si oferite alaturi de pana la 185 CP
Distribuie pe Facebook

DS Automobiles, divizia de lux a Grupului PSA Peugeot Citroen, a anuntat recent introducerea unei noi editii limitate a modelului DS4 Crossback.

Botezata Terre Rouge, masina franceza impresioneaza in special prin caroseria de culoare Tourmaline Orange, inspirata de "ultimele tendinte in materie de moda pariziana".

Sau cel putin asta se specifica in comunicatul de presa. Nu de alta, dar daca este sa ne intrebi pe noi, ei bine... ti-am raspuns deja: respectivul crossover din Hexagon arata de parca ar fi venit de pe Marte.

Motivul? Nu doar rosul mat de la nivelul exteriorului, ci si garda la sol ridicata ori accentele de negru ce insotesc - printre altele - pasajele rotilor si eleronul din dotarea lunetei.

DS4 Crossback Terre RougeDS4 Crossback Terre Rouge

DS4 Crossback Terre Rouge

Despre design-ul nu avem nici macar un singur cuvant de spus, oficialii DS Automobiles preferand sa se limiteaza la a preciza ca sistemul de infotaiment dispune de tehnologia Mirror Screen.

Tot la capitolul dotari mai putem preciza, de asemenea, si farurile cu LED, jantele din aliaj pe 18 inch, camera pentru marsarier sau sistemul Lane Departure Warning.

Pe plan tehnic, noul DS4 Crossback Terre Rouge promite doua unitati pe benzina si doua pe motorina, ce dezvolta pana la 185 CP si, in functie de motorizare, vin la pachet alaturi de cutii manuale ori automate.

Asa cum precizam si anterior, productia masinii franceze este limitata la numai 500 de bucati, iar preturile de vanzare pornesc de la 36.100 euro - pret valabil pentru PureTech 130.

DS4 Crossback Terre Rouge

DS4 Crossback Terre RougeDS4 Crossback Terre RougeDS4 Crossback Terre Rouge

DS4 Crossback Terre Rouge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze DS4 Crossback Terre Rouge
mai multe