Are cutia unui Mercedes-Benz. Uite tot ce tre' sa stii despre noul SsangYong Rexton

Are cutia unui Mercedes-Benz. Uite tot ce tre' sa stii despre noul SsangYong Rexton
  • Noul SsangYong Rexton a debutat oficial
  • SUV-ul coreean propune doua motorizari turbo
  • Una va fi livrata alaturo de o cutie Mercedes
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de doua imagini teaser publicate la sfarsitul lunii martie a acestui an, noul SsangYong Rexton ne dezvaluie intr-un final toate secretele sale de ordin estetic, tehnic si, nu il ultimul rand, tehnologic.

Organizata in perioada 30 martie - 9 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Seul a marcat debutul unei noi generatii a modelului SsangYong Rexton.

Disponibil la vanzare pe piata locala incepand cu prima jumatate a lui 2017, faimosul SUV de origine sud-coreeana propune un design impunatator, inspirat de conceptul LIV-2.

Exteriorul cu aroma premium nu reprezinta insa unica atractie principala a noului SsangYong Rexton, mai multe vesti bune venind inclusiv dinspre departamentul interior.

Intr-o alta ordine de idei, faimosul SUV de origine sud-coreeana impresioneaza aici in special prin ecranul tactil de 9.2 inch, pozitionat in partea superioara a consolei centrale.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici sistemele de siguranta activa de ultima ora, precum franarea autonoma de urgenta sau asistentul pentru schimbarea benzii de rulare.

Apoi, spre deliciul celor pasionati de tehnologie, din echiparea noului SsangYong Rexton nu va lipsi nici compatibilitatea cu standardele Android Auto si Apple CarPlay.

Pe plan tehnic, faimosul SUV de origine sud-coreeana propune o structura realizata din otel de inalta rezistenta si doua motoare turbo - dintre care una pe benzina si una diesel.

Vorbim, mai exact, de un benzinar de doi litri cuplat la o cutie Aisin in sase rapoarte, respectiv un diesel de 2.2 litri livrat alaturi de o transmsie Mercedes in sapte trepte.

Restul informatiilor privind cele doua propulsoare supraalimentate, exceptand posibilitatea servirii lor in compania unui sistem de tractiune 2x4 sau 4x4, lipsesc pentru moment.

Stim, in schimb, ca noul SsangYong Rexton masoara 4.850 mm in lungime, 1.920 mm in latime si 1.800 mm in inaltime, in timp ce ampatamentul se ridica la valoarea de 2.865 mm.

Noul SsangYong Rexton

Noul SsangYong Rexton

Noul SsangYong Rexton

Noul SsangYong Rexton

Noul SsangYong Rexton

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul SsangYong Rexton
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2017