Are tot ce vrei si ce nu vrei pe el. Cum arata, dar si cat costa cel mai scump Volkswagen Arteon din Romania

Are tot ce vrei si ce nu vrei pe el. Cum arata, dar si cat costa cel mai scump Volkswagen Arteon din Romania
  • Cel mai scump VW Arteon porneste in Romania de la 44.614 euro
  • Modelul german ascunde sub capota un 2.0 TSI de 280 cai putere
  • Pretul de vanzare depaseste 60.000 euro cu toate optiunile
Distribuie pe Facebook

Noul Volkswagen Arteon s-a lansat si in Romania la inceputul acestei luni, pretul de pornire al modelului german ridicandu-se la 36.240 euro.

Cel mai scump exemplar al modelului german pleaca, in schimb, de la 44.614 euro si ascunde sub capota o motorizare 2.0 TSI de 280 cai putere, potrivit configuratorului oficial.

Pachetul standard mai cuprinde si o cutie automata cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 5.6 secunde.

La nivel de dotari, noul Volkswagen Arteon anunta jante pe 18 inch, tapiterie din piele / alcantara, dar si mai multe elemente sportive caracteristice exclusiv versiunii R-Line cu care avem de-a face.

Blocurile optice cu tehnologie LED, scaunele fata incalzite, ecranul tactil cu diagonala de 20.3 centimetri sau climatizarea automata sunt si ele oferite, de asemenea, fara niciun cost suplimentar.

Instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, masajul pentru sofer ori instalatia DYNAUDIO cu 11 difuzoare si un subwoofer se numara, in schimb, printre cele mai notabile optiuni.

Trapa din sticla actionata electric, jantele din aliaj pe 20 inch, vopseaua perlata, dar si pielea Nappa adauga la randul lor alte cateva sute / mii de euro la nota de plata de 44.614 euro.

Daca adaugam insa toate echipamentele disponibile, rezultatul final consta intr-un pret de 63.779 euro pentru modelul german. Iata, in randurile urmatoare, cum arata acest Volkswagen Arteon.

Model: Volkswagen Arteon;

Versiune: R-Line;

Motor si cutie: 2.0 TSI 280 CP DSG 4M;

Pret de pornire: 44.614,29 euro;

Dotari standard (cele mai importante): jante din aliaj pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, tapiterie din piele si alcantara, scaune fata incalzite cu reglare electrica pentru sofer, bancheta spate rabatabila asimetric, cotiere fata si spate, sapte airbag-uri, pilot automat adaptiv, blocare electronica a diferentialului, asistent pornire in rampa, detector oboseala, Front Assist si City Emergency Brake, Lane Assist, Park Pilot, Pedestrian Assist, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, computer de bord Premium, suspensie adaptiva DCC, Radio CD Composition Media;

Echipamente optionale: jante din aliaj pe 20 inch, vopsea Oryx White Pearl Effect, pachet piele / piele ecologica Nappa, insertii decor Silver Rise, Active Info Display, alarma antifurt Plus, Area View, capitonaj portbagaj cauciuc - stofa, carlig de remorcare, comanda vocala, Dynamic Light Assist, functie masaj scaun sofer, Head-Up Display, incalzire sau ventilare stationara, interfata telefonie Business, Kessy, pachet Ambient, pachet acust, pachet iarna extins, pachet Easy Open / Close, parbriz incalzit cu reflexie radiatii, Park Assist, Privacy Glass, Rear View, Side Assist Plus, sistem de navigatie Discover Pro, sistem masurare presiune pneuri, sistem proactiv de protectie pasageri, sistem audio DYNAUDIO, trapa din sticla actionata electric;

Pret total: 63.779,24 euro.

Cel mai scump Arteon din Romania

Cel mai scump Arteon din Romania

Cel mai scump Arteon din Romania

Cel mai scump Arteon din Romania

Cel mai scump Arteon din Romania

Cel mai scump Arteon din Romania

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cel mai scump Arteon din Romania
mai multe