Asa ar fi trebuit sa arate de la bun inceput. Primele imagini ale noului Panamera ne dezvaluie un design radical imbunatatit

Asa ar fi trebuit sa arate de la bun inceput. Primele imagini ale noului Panamera ne dezvaluie un design radical imbunatatit
  • Primele imagini ale noului Porsche Panamera au ajuns pe internet
  • Super-sedanul german se lauda cu un exterior radical imbunatatit
  • Versiunea Turbo ascunde sub capota un motor V8 turbo de patru litri
Distribuie pe Facebook

Chiar daca lansarea sa oficiala a fost programata abia pentru inceputul saptamanii viitoare, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera se vede nevoita sa renunte la propriile secrete inca de astazi, "multumita" unui set de sase fotografii interioare si exterioare scapate pe internet.

Nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Dupa o cariera intinsa pe parcursul a sapte ani, prima generatie a modelului Porsche Panamera se pregateste sa isi ia ramas bun de la industria auto.

O noua reiteratie a super-sedanului german va debuta oficial chiar la inceputul saptamanii viitoare, la data de 28 iunie, iar asteptarile sunt dintre cele mai mari. Mai ales la nivel de parte estetica.

Vestea buna este ca mai multe fotografii reale ale urmatorului Porsche Panamera au scapat pe internet chiar in cursul acestei dimineti, astfel ca putem spune inca de pe acum una-alta despre design.

Noul Porsche Panamera - Noi PozeNoul Porsche Panamera - Noi Poze

Noul Porsche Panamera - Noi Poze

Design care aduce numeroase imbunatatiri la nivel de exterior, majoritatea modificarilor operate rezolvand problemele pe care super-sedanul german le avea cu partea sa posterioara.

Asa cum era de asteptat, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera ne intampina alaturi decat cateva schimbari radicale si la interior, doar turometrul scapand, de exemplu, de digitalizare.

Modul in care arata acum panoul de bord sau consola centrala ramane, pentru moment, un mare mister, imaginile de astazi dezvaluindu-ne numai cateva detalii de la nivelul banchetei spate.

Intr-un final, despre urmatoarea reiteratie a super-sedanului german se mai poate spune si ca utilizeaza un motor V8 turbo de patru litri in versiunea Turbo - care anterior se putea lauda cu o unitate de 4.8 litri.

Cu aceasta ocazia tinem sa reamintim, de asemenea, si ca cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera va avea parte de o noua platforma, care ar trebui sa aduca un minus de circa 90 de kilograme.

Noul Porsche Panamera - Noi Poze

Noul Porsche Panamera - Noi Poze

Noul Porsche Panamera - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Porsche Panamera - Noi Poze
mai multe