Asa ar urma sa arate noul Jeep Wrangler. Americanii pastreaza acelasi design, doar ca il slefuiesc putin

Asa ar urma sa arate noul Jeep Wrangler. Americanii pastreaza acelasi design, doar ca il slefuiesc putin
  • Au aparut primele randari ale noii generatii Jeep Wrangler
  • Design-ul exterior va fi putin imbunatatit, dar nu va suferi modificari majore
  • Noul Wrangler este asteptat sa debuteze anul viitor
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a Jeep-ului Wrangler va debuta anul viitor cu un design exterior improspatat, fara a suferi insa modificari semnificative, si cu o gama de motorizari complet noi.

Wrangler-ul este indiscutabil cel mai popular model construit de americanii de la Jeep, si un urmas direct al legendarului Willys MB, unul dintre vehiculele simbol ale celui De-al Doilea Razboi Mondial.

2018 Jeep Wrangler

Ajuns deja la a treia generatie, Jeep-ul Wrangler are nevoie de cateva imbuntatiri semnificative pentru a-si apara reputatia in fata concurentei din ce in ce mai acerbe din segment. In acest context, constructorul american pregateste deja cea de-a patra generatie, care a fost zarita de cateva ori in timp ce era testata pe drumurile publice.

2018 Jeep Wrangler2018 Jeep Wrangler

Pe baza acestor fotografii, dar si a informatiilor venite din diferite surse, cei de la JL Wrangler Forums au reusit sa realizeze primele randari cu viitorul Wrangler. Asadar, putem observa ca acesta va veni cu un design exterior improspatat, dar isi va pastra in acelasi timp desenul general care l-a facut celebru.

2018 Jeep Wrangler

Printre noutatile pregatite de americani se numara o grila restilizata, un parbriz ceva mai inclinat, un design nou al farurilor, si mai multe accesorii aerodinamice, multumita carora noul Jeep va fi mai eficient din punct de vedere al consumului de carburant, si nu in ultimul rand, va opune mai putina rezistenta aerului.

2018 Jeep Wrangler

Probabil cea mai mare modificare o va reprezenta noul plafon construit din 3 piese detasabile, dar si mult-asteptata versiune pick-up cu 4 usi.

Asa cum spuneam, cea de-a patra generatie a Jeep-ului Wrangler va beneficia de o gama de motorizari complet noua, compusa din agregatul V6 Pentastar, un motor turbo cu 4 cilindri dar si de o unitate diesel de 3.0 litri. Toate isi vor transmite puterea prin intermediul unei transmisii cu 8 rapoarte.

2018 Jeep Wrangler

Pe langa o aerodinamica imbunatatita, noul off-roader va mai usor decat actualul model, multumita mai multor piese, inclusiv usile si capota, care vor fi produse din aluminiu. Aceasta informatie a fost confirmata cu ceva timp in urma de un inginer al companiei Alcoa, cea mai mare producatoare de aluminiu din lume.

2018 Jeep Wrangler

Noul Jeep Wrangler este asteptat sa debuteze oficial anul viitor, si va ajunge in showroom-uri, cel mai probabil, in 2018.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2018 Jeep Wrangler
mai multe