ASA arata noul Mercedes E-Class fara fabuloasele display-uri de 12.3 inch de la interior

ASA arata noul Mercedes E-Class fara fabuloasele display-uri de 12.3 inch de la interior
  • Noul Mercedes E-Class porneste in Romania de la 45.011 euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar de doi litri si 184 CP
  • Pachetul standard include o cutie manuala cu sase rapoarte
Distribuie pe Facebook

Asemeni ultimului S-Class, cea de-a cincea generatie a modelului Mercedes E-Class propune la interior doua display-uri color - de 12.3 inch fiecare - pentru afisarea tuturor informatiilor, respectiv comenzilor automobilului german.

La inceputul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit in luna ianuarie, Mercedes a prezentat in fata publicului larg generatia cu numarul cinci a modelului E-Class.

Ajunsa intre timp si pe piata din Romania, la un pret de pornire de 45.011 euro, noua masina germana de clasa mare a reusit sa impresioneze atat prin design-ul exterior, cat si prin tehnologiile interioare.

Sursa de inspiratie a celor doua departamente o reprezinta, fara doar si poate, ultimul S-Class, astfel ca generatia cu numarul cinci a modelului Mercedes E-Class se lauda inclusiv cu doua ecrane color, de 12.3 inch fiecare.

In cazul de fata insa, respectiva dotare este disponibila pe majoritatea versiunilor de motorizare doar in mod optional, echiparea standard propunand instrumente de bord clasice, de tip analog.

De asemenea, in lipsa ceasurilor digitale, si sistemul de infotainment lucreaza alaturi de un display cu o diagonala (mult) inferioara, astfel ca partea superioara a plansei de bord abunda in plastice lucioase de culoare neagra.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata cum arata cea de-a cincea generatie a modelului Mercedes E-Class in... lipsa fabuloaselor display-uri de 12.3 inch de la interior:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2017