Asa iti dai seama cel mai bine de cum arata. VIDEO cu noua masina pe alb

Asa iti dai seama cel mai bine de cum arata. VIDEO cu noua masina pe alb
  • Mercedes a lansat un nou CLS la sfarsitul anului trecut
  • Automobilul german are un design controversat la exterior
  • Oferta initiala va cuprinde numai trei motorizari turbo
Distribuie pe Facebook

In Germania, preturile de vanzare pornesc de la 68.127 de euro. Versiunea este pusa in miscare de o motorizare diesel cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si 286 CP.

La sfarsitul anului trecut, Mercedes a prezentat in fata lumii intregi urmatoarea generatie a modelului care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi. Spre surprinderea germanilor insa, noul CLS a reusit sa starneasca numeroase controverse din pricina design-ului de la exterior.

De curand, automobilul companiei din Stuttgart a fost surprins complet necamuflat pe strazi, intr-o culoare care ajuta privitorul sa isi formeze o mai buna impresie cu privire la liniile si formele caroseriei. Respectiul material video ne ofera inclusiv cateva cadre de la interior, acolo unde influentele de E-Class se vad de la o posta.

Tinand cont de inscriptia de la nivelul capotei portbagajului, sub capota acestui Mercedes CLS finisat in alb sta se regaseste un motor diesel cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si 286 CP. O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala sunt oferite inca din echiparea standard.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de numai 5.7 secunde in cazul de fata. Sau cel putin asa sustin germanii, care mai afirma ca noul coupe cu patru usi atinge o viteza maxima limitata la 250 km/h si are un consum mediu de carburant de 5.6 litri la 100 km in versiunea 350 d 4Matic.

In Germania, noul Mercedes CLS 350 d 4Matic - care este, de altfel, si varianta de baza a gamei CLS, porneste de la 68.127 de euro. La polul opus se afla modelul 400 d 4Matic, disponibil in schimbul unei sume minime de 72.506 euro, alaturi de un motor diesel cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si 340 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2018