Asta da aroganta. Cumperi masina cu 1048 CP si iti gravezi numele pe pistoanele motorului V8

Asta da aroganta. Cumperi masina cu 1048 CP si iti gravezi numele pe pistoanele motorului V8
  • Productie limitata la 49 de exemplare
  • Motor V8 cu 1048 de cai putere
  • Posibilitatea de a-ti grava numele pe pistoane
Distribuie pe Facebook

Primul hypercar al companiei Naran Automotive tocmai a fost prezentat pe internet. Numele sau este Naran si este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri, capabil sa livreze 1048 de cai putere.

Naran Automotive este un start-up finantat de omul de afaceri Ameerh Naran. Necunoscuta pentru multi, aceasta companie tocmai a publicat primele imagini cu primul sau hypercar si astfel va ajunge sa fie cunoscuta in toata lumea.

Naran

Naran, pentru ca asa a fost denumit, va fi replicat in numai 49 de exemplare si propune un design exterior agresiv, condimentat cu mai multe elemente aerodinamice specifice masinilor care concureaza in GT3.

Motorul este un V8 de 5.0 litri, pozitionat in spatele axului frontal, care livreaza ambelor punti 1048 de cai putere si un cuplu impresionant: 1036 Nm. Sprintul pana la 96 km/h dureaza doar 2.3 secunde iar viteza maxima este de 370 km/h.

Naran

Daca are curaj si indeajuns de multa indemanare, soferul are posibilitatea de a seta transmiterea temporara a puterii exclusiv catre puntea spate.

Pretul de pornire pentru noul hypercar Naran este de 1 milion de euro insa clientii au la dispozitie mai multe variante de personalizare inclusiv posibilitatea de a-si grava numele pe pistoanele motorului V8.

Livrarile primelor exemplare sunt programate pentru iulie 2021.

Naran

Naran

Naran

Naran

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2020