Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Nissan prezinta oficial noul Z cu motor V6 twin-turbo si cutie de viteze manuala
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta decat un mister, oficialii companiei producatoare anuntand, pe surse, ca pretul de pornire se va situa in jurul a 40.000 de dolari.

Deconspirat de cateva fotografii si imagini scapate - pe internet, pe parcursul acestui an, mult anticipatul model de serie derivat din conceptul Nissan Z Proto a renuntat in dimineata zilei de astazi, intr-un final, la toate secretele sale tehnice si estetice. Proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Toyota Supra, respectivul automobil se remarca numaidecat prin contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat - daca mai era nevoie, cumva, de o astfel de mentiune.

Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv o grila frontala stilizata sub forma unui dreptunghi, aripi laterale proeminente si blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, elementelor anterior mentionate alaturandu-li-se si jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch.

Nissan Z

Nissan Z

La interior, de cealalta parte a portierelor, noul Nissan Z - denumirea data versiunii de productie a conceptului Z Proto, se bucura atat de instrumente de bord digitale si configurabile, cat si de un display supradimensionat de dimensiuni generoase. In plus, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria din pielea de culoare albastra, ceasurile cu design analog pentru presiunea din turbine - printre altele, volanul multifunctional in trei spite, scaunele cu suport lateral marit, instalatia audio cu opt difuzoare de la Bose s.a.m.d.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, compania producatoare a instalat un motor V6 twin-turbo de trei litri si undeva in jurul a 400 de cai putere, acompaniat de o transmisie manuala cu sase rapoarte sau, optional, o cutie automata cu noua trepte si padele pentru schimbarea vitezelor.

Timpul necesar rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, nu reprezinta decat un mare mister la momentul de fata, seria necunoscutelor continuand cu valoarea din dreptul vitezei maxime si nota de plata. Ce este drept, despre aceasta din urma se precizeaza, pe surse, ca se va situa in jurul sumei de 40.000 de dolari - cu peste 10.000 de dolari mai putin comparativ cu o Toyota Supra de ultima generatie, A90, in varianta cu sase cilindri.

Nissan Z

Nissan Z

Nissan Z

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze Nissan Z
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 August 2021