Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua Octavia

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua Octavia
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Skoda a anuntat, in sfarsit, cat costa noua Octavia
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii trecute, cea mai recenta iteratie a popularei Skoda Octavia a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: cehii au publicat - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele informatii si detalii cu privire la nota de plata a masinii in cauza, aceasta pornind, in Germania, de la 30.730 de euro.

Skoda Octavia Facelift

Skoda Octavia Facelift

Pusa in miscare de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie, plus o capacitate de 1.498 de centimetri cubi - pe benzina, versiunea de baza isi intampina cumparatorii impreuna cu un total de 115 CP si 220 Nm. Trimis rotilor prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte de viteza - oarecum inutil de mentionat.

Skoda ofera celebra unitate 1.5 TSI si intr-o varianta cu 150 de cai putere, la care se adauga - mai mult sau mai putin surprinzator, un cuplu de 250 de Newton-Metri. In aceasta configuratie - livrata, din nou, alaturi de o transmisie in trei pedale, cu sase rapoarte, Octavia Facelift sprintreaza de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in 8.5 secunde, respectiv cu 2.0 secunde mai devreme decat modelul entry-level.

Lista cu optiuni continua cu alte doua derivatii ale motorului turbo cu patru cilindri in linie, plus capacitatea de 1.498 de centimetri cubi - pe benzina, precizat anterior: una de 115 CP si 220 Nm, alta cu 150 de cai putere si 250 de Newton-Metri. Fiecare cu sistem MHEV si cutie in sapte trepte de viteza - cu dublu ambreiaj.

Cea mai recenta iteratie a popularei Skoda Octavia se mai vinde si impreuna cu un propulsor 2.0 TDI de 150 CP si 360 Nm - livrat, din nou, alaturi de o transmisie DCT in sapte rapoarte. Cat despre pachetul standard, si echiparea de baza se bucura de blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, senzori de parcare, ceasuri de bord digitale, display central cu diagonala de 10", Climatronic.

Skoda Octavia Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Skoda Octavia Facelift
mai multe