Asta e momentul pe care il asteptam cu totii. Uite cum suna noua Toyota Supra cu motor in patru cilindri!

Asta e momentul pe care il asteptam cu totii. Uite cum suna noua Toyota Supra cu motor in patru cilindri!
  • Toyota a lansat o noua Supra la inceputul acestui an
  • Sportiva japonezilor ofera un benzinar I6 de origine BMW
  • Unele piete primesc inclusiv o varianta cu patru cilindri
Distribuie pe Facebook

In configuratia respectiva, sportiva companiei japoneze dezvolta o putere maxima de 255 de cai. Sau doar 194, in functie de alegerea clientului.

Lansata cu surle si trambite la inceputul acestui an, cea mai noua reiteratie a legendarei Toyota Supra vine - asemeni modelului anterior - cu o motorizare I6 in compartimentul motor. Spre deosebire insa de vechea generatiei a sportivei japoneze, celebrul A80, masina dezvelita cu mare fast in ianuarie 2019 poate fi comandata...

... inclusiv intr-o varianta cu doar patru cilindri sub capota. Este si cazul exemplarului din urmatorul video, care mizeaza pe serviciile unui benzinar turbo de doi litri si aproximativ 255 de cai putere, imprumutat la randul lui din oferta BMW.

O unitate similara regasim si sub capota versiunii de baza, pe care inginerii companiei din Tara Soarelui Rasare au echipat-o cu numai 194 CP, potrivit primelor informatii oficiale. Spre dezamagirea clientilor ce sperau la o cutie manuala cu sase rapoarte, chiar si cea mai ieftina / "slaba" Toyota Supra de ultima generatie dispune...

... de o transmisie automata cu opt trepte de viteza inca din echiparea standard. Asadar, acestea fiind spuse, iata cum suna noua sportiva japoneza in configuratia cu patru cilindri si 255 de cai putere in fisa tehnica, pe care doar unele tari o primesc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2019