ASTA e testul pe care il asteptam cu totii. Uite cat e de rapida noua masina de 300 CP de la VW

ASTA e testul pe care il asteptam cu totii. Uite cat e de rapida noua masina de 300 CP de la VW
  • Primul VW T-Roc R din istorie ofera un 2.0 turbo de 300 CP
  • Meniul standard cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala
  • Sprintul de la 0 la 100 km.h dureaza aproximativ 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de 4.8 secunde.

Lansata pe piata in cursul anului 2017, prima generatie a germanului VW T-Roc este oferita la vanzare inclusiv intr-o varianta de performanta. Comercializata sub indicativul R, masina respectiva gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, care dezvolta 300 de cai putere.

O cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ 4.8 secunde.

In ceea ce priveste partea estetica, spoilerele agresiv stilizate si evacuarea cvadrupla sunt doar cateva dintre atractiile principale ale germanului VW T-Roc. Aceeasi masina de performanta se mai poate lauda, evident, si cu jante din aliaj de dimensiuni generoase, plus volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Echiparea disponibila cuprinde instrumente de bord digitale, ecran central cu diagonala de opt inch, dar si diferite sisteme de siguranta activa, precum pilot automat adaptiv ori franare autonoma de urgenta, de exemplu.

Pe piata din Germania, noua masina de performanta porneste de la aproape 44.000 de euro. Ca o comparatie, versiunea de baza a actualului VW T-Roc costa de peste doua ori mai putin, cu mentiunea ca sub capota se regaseste, ce este drept, un propulsor cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de un litri, de 115 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2020