Asta e tot ce primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Audi Q8 in versiunea cheala

  • Noul Audi Q8 porneste in Germania de la 76.300 euro
  • Automobilul german ofera doar o singura motorizare
  • Sistemul de tractiune integrala quattro este standard
Distribuie pe Facebook

Primul Q8 din istoria companiei Audi este disponibil la vanzare, cel putin pe piata auto din Germania, la preturi incepand de la 76.300 euro.

Dupa o serie intreaga de concepte, Audi a prezentat intr-un final, la inceputul acestei veri, varianta de productie a modelului Q8. Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X6 ori Mercedes GLE Coupe, masina companiei din Ingolstadt este disponibila deja la vanzare, incepand de la 76.300 de euro.

Sub capota, o singura motorizare este oferita in clipa de fata, aceasta luand forma unei unitati V6 TDI cu capacitatea cilindrica de trei litri si 286 de cai putere. O cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala completeaza fisa tehnica, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 6.3 secunde.

Audi Q8 - Versiune de baza

Audi Q8 - Versiune de baza

Audi Q8 - Versiune de baza

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, inclusiv versiunea de baza SUV-ului german se bucura de faruri LED si jante pe 19 inch. Persoanele care nu vor sa plateasca niciun euro pe echipamente optionale vor fi insa nevoite sa se multumeasca cu o singura nuanta pentru exterior: un negru nemetalizat.

Tapiteria din piele se regaseste si ea in costul de 76.300 de euro, noul Audi Q8 intampinandu-si clientii chiar si cu scaune fata incalzite, iluminare ambientala, plus ceasuri digitale. O alta surpriza placuta ia forma configuratiei cu doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale, care controleaza toate functiile masinii.

Suspensia activa pe aer, trapa cu ationare electrica, dar si instalatia audio de la Bang&Olufsen sunt numai cateva dintre optionalele alaturi de care poate fi comandat concurentul modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe. Pachetul S line, jantele pe 22 inch si farurile Matrix LED sunt alte exemple in acest sens.

Audi Q8 - Versiune de baza

Audi Q8 - Versiune de baza

Audi Q8 - Versiune de baza

Audi Q8 - Versiune de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi Q8 - Versiune de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2018