Asta este noua Kia Rio. Sud-coreenii au dat publicitatii primele poze oficiale

Asta este noua Kia Rio. Sud-coreenii au dat publicitatii primele poze oficiale
  • Sud-coreenii au publicat primele poze oficiale ale noului Rio
  • Modelul va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris
  • Constructorul se asteapta sa vanda mai mult de 500.000 de exemplare la nivel mondial
Distribuie pe Facebook

Kia urmeaza sa lanseze cea de-a patra generatie a modelului Rio la Salonul Auto de la Paris, dar pana atunci au dat publicitatii primele fotografii oficiale ale acestuia.

Salonul Auto de la Paris de la inceputul lunii octombrie reprezinta un moment important pentru sud-coreenii de la Kia. Acestia sunt asteptati in capitala Frantei cu cea de-a patra generatiei a modelului Rio.

2017 Kia Rio

Cel mai bine vandut model din gama acestora reprezinta un teren nou pentru constructorul sud-coreean de automobile, iar in acest sens si-a pus toata priceperea in dezvoltarea acestuia. Daca cu cateva zile inainte am putut vedea noul Rio in cateva schite virtuale, acum acesta ni se arata in toata splendoarea sa, in aceste fotografii reale.

2017 Kia Rio

Echipa de creatie din Coreea de Sud a lucrat cu mai multi designeri din Germania si California, si astfel a rezultat un hatchback cu o caroserie caracterizata de linii drepte si suprafete netede, o capota mai lunga si o parte frontala complet redesenata.

2017 Kia Rio

Intreaga masina este putin mai joasa si mai lata decat actuala generatie, si multumita unui ampatament lungit, noua Kia Rio va beneficia de spatiu generos in interior.

2017 Kia Rio

Daca tot suntem la acest capitol, trebuie mentionat faptul ca design-ul habitaclului a imprumutat unele detalii de la modelele Optima sau Cadenza, iar plansa de bord inclinata spre sofer iese in evidenta mai ales prin display-ul sistemului de infotainment.

2017 Kia Rio

Sud-coreenii nu au dat inca detalii despre gama de motorizari dar avand in vedere ca modelul Rio este vandut pe mai multe piete, propulsoarele disponibile vor fi diferite. Astfel, in Europa gama ar putea fi una diversificata, iar in Statele Unite spre exemplu, noul hatchback ar putea veni doar cu un motor in patru cilindri pe benzina.

2017 Kia Rio

In timp ce pentru Europa, Kia ar urma sa inceapa productia noului Rio la finalul acestui an, pentru celelalte piete nu se stie inca sigur cand se va intampla acest lucru.

Sud-coreenii se asteapta ca noul hatchback sa fie un adevarat hit, de aceea se asteapta sa vanda mai mult de 500.000 de exemplare la nivel mondial.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2017 Kia Rio
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2016