ASTA-i sansa ta sa pui mana pe ultimul Lancer EVO construit vreodata!

  • Primul exemplar al seriei Mitsubishi Lancer EVO Final Edition a fost scos la licitatie
  • Modelul cu pricina ofera un motor turbo de doi litri si 303 CP, plus cutie manuala si sistem AWD
  • Departamentul estetic ne intampina alaturi de o caroserie rosie, plafonu negru, volan si scaune sport
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar al seriei Mitsubishi Lancer EVO Final Edition, care pune capat carierei de peste doua decenii a iconicului automobil japonez de inalta performanta, a fost scos la licitatie prin intermediul site-ului eBay.

Dupa mai bine de doua decenii de activitate si exact zece generatii in total, a venit momentul ca Mitsubishi-ul Lancer Evolution sa-si ia ramas bun de la industria auto.

Inainte insa de a parasi definitiv linia de productie, iconicul automobil japonez de inalta performanta - care a inspirat tineri si batrani deopotriva, va mai fi oferit intr-o ultima editie limitata, botezata sugestiv Final Edition.

Iar primul dintre cele 1.600 de exemplare Lancer Evolution ce urmeaza a lua cu asalt showroom-urile Mitsubishi de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii a fost scos la vanzare prin intermediul site-ului eBay.

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Licitatia cu pricina se va incheia pe data de 21 noiembrie si toti banii adunati de pe urma vanzarii masinii cu pricina vor fi donati societatii National Multiple Sclerosis.

Revenind insa la editia finala a iconicului automobil japonez de inalta performanta, reamintim ca aceasta se bucura de serviciile unei unitati turbo de doi litri si aproximativ 303 cai putere.

O transmisie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic, la capitolul dotari standard inscriindu-se si tehnologiile Sport Anti-lock Braking, Electronic Brake-force Distribution, Active Stability Control, Traction Control Logic, Active Yaw Control sau Active Stability Control.

Din punct de vedere estetic, Mitsubishi-ul Lancer EVO Final Edition se remarca - cel putin in cazul de fata, atat prin nuanta Rally Red de la nivelul caroseriei, cat si prin plafonul finisat in negru.

In ceea ce priveste departamentul interior, editia finala a iconicului automobil japonez de inalta performanta este livrata la pachet alaturi de volan in trei spite, scaune sport sau cusaturi contrastante de culoare rosie.

AICI este sansa ta de a pune mana pe ultimul Mitsubishi Lancer EVO construit vreodata.

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mitsubishi Lancer EVO Final Edition de vanzare
mai multe