Asta nu trebuia sa se intample! Noua TOYOTA SUPRA a fost scapata, in toata splendoarea ei, pe internet

Asta nu trebuia sa se intample! Noua TOYOTA SUPRA a fost scapata, in toata splendoarea ei, pe internet
  • Toyota Germania a postat doua imagini cu noua Supra
  • Divizia din Mexic a publicat mai apoi un clip video
  • Sportiva va fi lansata oficial la Detroit
Distribuie pe Facebook

Toyota Germania a postat, din greseala, pe internet cateva imagini cu noua Supra in toata splendoarea ei. Mai apoi, Toyota Mexic a publicat un clip video, din nou cu sportiva nipona fara pic de camuflaj.

Noua Toyota Supra este fara indoiala una dintre cele mai asteptate masini ale anului 2019, iar lansarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Detroit dupa o lunga campanie de teasing, presarata cu zeci de fotografii si clipuri video cu prototipurile camuflate.

Oficialii brand-ului japonez au inceput deja sa posteze imagini care arata anumite parti din caroserie, insa divizia Toyota din Germania pare ca a fost putin mai nerabdatoare decat celelalte. De ce? Pentru ca cei de aici au postat, din greseala zic ei, doua imagini cu noua Supra fara niciun pic de camuflaj.

2020 Toyota Supra

Gafa este cu atat mai mare cu cat la cateva ore distanta, Toyota Mexic a plusat cu un clip video oficial, care ne arata modelul japonez din toate unghiurile. Cei de la Carscoops l-au descarcat inainte ca acesta sa fie sters, asa ca acum il poti urmari si tu mai jos.

In ceea ce priveste design-ul noii Supra, se pot observa cele trei prize de aer incorporate in spoilerul fata, blocurile de lumini cu LED, pragurile aerodinamice, aripa spate proeminenta, desenul agresiv al spoiler-ului spate, jantele supradimensionate si, nu in ultimul rand, cele doua terminatii ale sistemului de evacuare.

Cat despre interior, chiar daca nu apare in aceste imagini, stim deja la ce sa ne asteptam in linii mari. Amintim un volan cu trei spite, ceasuri digitale de bord, un display destul de generos pentru sistemul multimedia si cateva accente metalice.

2020 Toyota Supra

Despre motorizare nu putem spune prea multe decat ca este vorba despre un propulsor cu sase cilindri in linie, furnizat de BMW. Cel mai probabil este unitatea de 3.0 litri turbo care se regaseste sub capota noului BMW Z4 in versiunea M40i. In cazul sau, agregatul dezvolta 387 de cai putere si 500 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.5 secunde.

Chiar daca au fost dezvoltate in paralel, inginerii de la Toyota au dat asigurari ca noua Supra si Z4 sunt doua masini diferite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2019