ASTA primesti daca alegi versiunea M550d. TEST de acceleratie cu singura masina diesel din lume cu PATRU TURBINE!

ASTA primesti daca alegi versiunea M550d. TEST de acceleratie cu singura masina diesel din lume cu PATRU TURBINE!
  • Noul BMW M550d ascunde sub capota singurul diesel cu patru turbine
  • Unitatea cu sase cilindri si capacitate de trei litri dezvolta 400 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Anuntata oficial la sfarsitul anului trecut, cea de-a saptea generatie a modelului BMW Seria 5 este disponibila la vanzare in mai multe variante de motorizare.

Printre acestea se numara si un M550d xDrive, singurul automobil de serie din lume echipat cu un propulsor cvadri-turbodiesel. Unitatea respectiva are o capacitate cilindrica de trei litri si dezvolta 400 CP.

Fiecare exemplar este livrat de bavarezi in compania unei cutii automate cu opt rapoarte si, totodata, a sistemului de tractiune integrala xDrive. Drept urmare, sprintul pana la 100 km/h dureaza doar 4.4 secunde.

Sau cel putin asa sta scris in fisa tehnica a modelului cu pricina. Daca la fel se intampla si in viata reala, ei bine... ramane sa vedem chiar in urmatorul video, care surprinde noul BMW M550d xDrive cu acceleratia la podea.

Inainte de toate tinem sa reamintim insa ca automobilul bavarez este disponibil la vanzare pe piata din Romania incepand cu suma de 86.870 de euro. Versiunea break porneste, in schimb, de la 89.667 de euro.

Echiparea standard a modelului in cauza include pachet M aerodinamic, jante pe 19 inch, dar si eleron pentru portbagaj. Interiorul prezinta accente de alcantara si ornamente din aluminiu cu insertii Pearl Chorme.

De asemenea, fara niciun cost suplimentar sunt oferite si suspensia sau franele M Sport. Nu lipsesc din meniu nici directia integrala, climatizarea automata cu patru zone sau sistemul de navigatie Business.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2017