Asta primesti daca bifezi absolut toate dotarile. VIDEO in detaliu cu noul BMW M135i cu accesorii M Performance

Asta primesti daca bifezi absolut toate dotarile. VIDEO in detaliu cu noul BMW M135i cu accesorii M Performance
  • Tractiune xDrive si transmisie automata
  • Motor de 2.0 litri turbo cu 306 CP
  • Costa cel putin 48.900 de euro in Germania
Distribuie pe Facebook

Daca vrei sa studiezi indeaproape, din toate unghiurile, cel mai tare BMW Seria 1 de ultima generatie, atunci clipul video de mai jos este numai bun pentru tine.

BMW a lansat in acest an noua Seria 1, construita pe arhitectura UKL2 pe care o imparte cu X1 si cu Mini Countryman. Asta inseamna, printre altele, ca vorbim despre primul Seria 1 cu tractiune fata.

Desigur, varful de gama care in acest caz este versiunea M135i poate fi comandata numai alaturi de o tractiune integrala xDrive si cu transmisie automata Steptronic Sport. Motorul este un 2.0 litri turbo capabil de 306 CP si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.8 secunde. Pretul de pornire este de 48.900 de euro pe piata din Germania.

BMW le pune clientilor la dispozitie o gama larga de dotari optionale, printre care si nelipsitele accesorii M Performance care vin sa accentueze sportivitatea compactei bavareze. Sunt in mare parte elemente aerodinamice si componente confectionate din fibra de carbon forjata, asadar castigi puncte si la capitolul aspect.

Distribuie pe Facebook
mai multe