Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Cum arata noua masina construita in Romania in varianta cheala

  • Noul Ford Puma are in Romania un pret de pornire de 20.250 de euro
  • Versiunea de baza propune un benzinar 1.0 turbo cu 125 CP sub capota
  • Meniul standard cuprinde inclusiv jante din aliaj si aer conditionat
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde - dupa cum precizam inclusiv anterior, de altfel - jante din aliaj pe 17 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si aer conditionat manual.

Anuntata inca din primavara acestui an, cea mai recenta generatie a modelului Ford Puma este disponibila la vanzare si pe piata din Romania. La preturi (de lista) incepand de la 20.250 de euro.

Comercializata sub indicativul 1.0l EcoBoost Titanium, versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu doar trei cilindri in linie, de 125 CP.

Fisa tehnica a automobilului respectiv continua cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. Acestora li se adauga un consum mediu de carburant de 4.5 litri la 100 de km.

In ceea ce priveste echiparea standard, inclusiv meniul de 20.250 de euro cuprinde jante din aliaj pe 17 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar si aer conditionat manual.

Nici lumina ambientala, parbrizul partial incalzit sau senzorii de parcare spate nu lipsesc de pe aceasta lista. Totodata, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si pilotul automat cu limitator de viteza...

... display-ul tactil cu diagonala de 8", incarcarea wireless a telefonului mobil, plus franarea autonoma de urgenta, navigatia ori sistemul de mentinere a benzii de rulare.

De cealalta parte, lista cu dotari optionale gazduieste chiar si instrumente de bord digitale, trapa panoramica, instalatie audio B&O si altele. Care, odata cumulate, ajung sa depaseasca 5.000 de euro.

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Ford Puma - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Puma - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2019