Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Ford Focus in versiunea 'cheala'

  • Noul Ford Focus porneste in Germania de la 18.700 de euro
  • Versiunea de baza ofera motorizarea 1.0 EcoBoost de 85 CP
  • Echiparea standard cuprinde cateva dotari extrem de interesante
Distribuie pe Facebook

La mai putin de o saptamana de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale, Ford a scos la vanzare cea de-a patra generatie a modelului Focus.

In Germania, pretul de pornire se ridica la 18.700 de euro, iar versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu trei cilindri si capacitatea de 999 de centimetri.

Vorbim, mai precis, despre motorizarea 1.0 EcoBoost care, in cazul de fata, livreaza puntii fata - prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, o putere maxima de aproximativ 85 CP.

Ford Focus - Versiunea de baza

Ford Focus - Versiunea de baza

Echipat in standard cu un sistem Start-Stop, cel mai ieftin Ford Focus pe care banii il pot cumpara la momentul de fata anunta un consum mediu de carburant de 5.1 litri la 100 de kilometri.

Din punct de vedere estetic, meniul disponibil in schimbul sumei de 18.700 de euro anterior mentionata cuprinde - la nivel de exterior, o caroserie de culoare albastra si jante din otel pe 16 inch.

La interior, echiparea de baza Trend isi intampina pasagerii alaturi de o tapiterie realizata din stofa de culoarea antracitului, careia i se alatura mai multe dotari de siguranta si confort.

Ford Focus - Versiunea de baza

Ford Focus - Versiunea de baza

Mai precis, cel mai ieftin Ford Focus scoate la iveala geamuri fata / spate si oglinzi retrovizoare cu actionare electrica, plus climatizare automata si volan multifunctional in trei spite.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si luminile de zi cu tehnologie LED, computerul de bord cu display monocrom sau instalatia audio cu conectivitate USB si Bluetooth.

Limitatorul inteligent de viteza si asistentii pentru evitarea coliziunilor ori pastrarea benzinii de rulare sunt, la randul lor, incluse in pretul de 18.700 de euro despre care discutam si mai sus.

Ford Focus - Versiunea de baza

Ford Focus - Versiunea de baza

Ford Focus - Versiunea de baza

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford Focus - Versiunea de baza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2018