Astazi i-au anuntat si pretul. Costa cat un Passat 1.8 T, insa ofera 310 CP si tractiune spate

Astazi i-au anuntat si pretul. Costa cat un Passat 1.8 T, insa ofera 310 CP si tractiune spate
  • Noul Ford Mustang porneste in America de la 25.585 de dolari
  • Versiunea de baza ofera un motor 2.3 turbo de 310 cai putere
  • Modelul V8 are acum 460 CP si pleaca de la 35.095 de dolari
Distribuie pe Facebook

Amatorii de senzatii tari vor avea la dispozitie, incepand cu aceasta toamna, o noua optiune. Nu este insa cazul sa isi faca griji pentru buget, pretul respectivei sportive pornind de la aceeasi suma precum in cazul unui Passat 1.8 T.

Ieri cu specificatiile, astazi cu preturile: Ford a dezvaluit in urma cu numai cateva momente ca versiunea imbunatatita a modelului Mustang va porni de la 25.585 de dolari.

Un chilipir daca tinem cont ca muscle car-ul american cu motor turbo de 310 cai putere si sistem de tractiune spate costa cam cat un Volkswagen Passat 1.8 T in echiparea SE.

De asemenea, comparativ cu vechiul Ford Mustang Ecoboost, noul model este cu aproximativ 600 de dolari mai ieftin, in conditiile in care dispune de 40 Nm mai mult decat anterior.

Nu acelasi lucru se poate spune, din pacate, si pentru varianta de top GT, suma minima de achitat in acest caz crescand cu 1.900 de dolari - din nou - comparativ cu vechiul model.

Ce este drept, si puterea maxima a motorului V8 de cinci litri a urcat cu 40 CP, pana la 460 de cai putere, astfel ca pretul de 35.095 de dolari cerut acum are o oarecare justificare.

Bani in plus vor costa si cutia automata cu zece rapoarte sau instrumentele digitale de bord, care aduc legendarul Ford Mustang in secolul XXI din punct de vedere tehnologic.

Persoanele care opteaza pentru echiparea standard vor fi nevoite sa se multumeasca, in schimb, cu aer conditionat manual, camera pentru marsarier si display de 4.2 inch, printre altele.

Exceptand doza extra de confort oferita, optiunile alaturi de care poate fi servit noul Ford Mustang influenteaza inclusiv performantele, indiferent de motorul ascuns sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2017