Astea sunt cele mai recente poze cu noua Skoda Kodiak. Uite cu ce va impresiona primul SUV al cehilor

Astea sunt cele mai recente poze cu noua Skoda Kodiak. Uite cu ce va impresiona primul SUV al cehilor
  • Skoda a lansat noi fotografii oficiale cu primul lor SUV
  • Kodiak vine cu un design exterior complet nou
  • Modelul va debuta oficial la 1 octombrie la Berlin
Distribuie pe Facebook

Inainte de debutul oficial care va avea loc la inceputul lunii octombrie la Berlin, cehii de la Skoda au lansat un nou set de fotografii ale primului lor SUV, modelul Kodiak.

Noua Skoda Kodiak va fi din toamna acestui an cel mai nou membru al segmentului SUV-urilor, o piata care se afla intr-o continua crestere. Cehii si-au pus toata priceperea in acest nou model, si promit ca acesta va fi un competitor serios pentru celelalte modele de aceeasi clasa.

Modelul Kodiak vine cu un design exterior complet nou, cu o grila fata tridimensionala lata, faruri inguste disponibile pentru prima data cu tehnologie full-LED, liniile atletice ale usilor si cu un hayon ceva mai sculptat decat ce am vazut pana acum in gama constructorului ceh.

Skoda Kodiak

Partea posterioara este completata de blocurile optice cu tehnologie LED in echiparea standard, care stralucesc in forma literei C, o caracteristica importanta a marcii Skoda.

Cea mai mare noutate pe care o aduce primul SUV al cehilor este spatiul, atat interior cat si al portabagajului. Skoda Kodiak are o capacitate de incarcare de, atentie, 720 de litri, sau de 2.065 de litri cu scaunele spate rabatate. In echiparea standard, Kodiak vine in configuratia cu 5 locuri, dar optional, clientii pot alege pentru prima data, varianta cu 7 locuri.

Skoda Kodiak

Tot in ceea ce priveste spatiul, daca se opteaza pentru scaunul rabatabil al pasagerului din fata, masina poate transporta obiecte cu o lungime de pana la 2,90 metri.

Cum un SUV trebuie sa le inspire ocupantilor incredere si siguranta, Skoda Kodiak propune o gama larga de sisteme de siguranta de ultima generatie. Dintre acestea amintim sistemul Area View care reda pe ecranul masinii diferite perspective ale zonei din vecinatatea imediata prin intermediul camerelor video integrate in fata si in spatele masinii, sau sistemul Tow Assist. Acesta din urma este foarte folositor atunci cand masina tracteaza o remorca deoarece preia controlul directiei la mersul la viteza mica in marsarier. Mai mult decat atat, noul sistem Manoeuvre Assist va frana masina imediat ce va detecta un obstacol in spate.

Skoda Kodiak

Primul SUV al constructorului ceh vine si impreuna cu servicii online Skoda Connect care sunt impartite in doua categorii: serviciile Infotainment Online care ofera informatii si navigatie in timp real si serviciile Care Connect care permit accesul de la distanta, asigurand totodata asistenta.

Cireasa de pe tort a serviciilor Care Connect este apelul de urgenta dupa un accident, care va fi intra in functiune daca a fost activat un airbag. Functia Emergency Call va initia automat acest apel la o centrala de apeluri de urgenta, in cazul tarii noastre, 112.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2016