Astea sunt primele informatii oficiale despre noua Toyota Supra. Uite cand se va lansa si in ce va consta viitoarea sportiva japoneza

Astea sunt primele informatii oficiale despre noua Toyota Supra. Uite cand se va lansa si in ce va consta viitoarea sportiva japoneza
  • Noua Toyota Supra se va lansa in anul 2018
  • Masina va fi construita din fibra de carbon si va fi propulsata de un sistem hibrid
  • Sportiva japoneza va fi dezvoltata pe o platforma comuna cu BMW-ul Z5
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Toyota vin cu primele informatii oficiale despre viitoarea Supra. Legendarul model urmeaza sa fie lansat in anul 2018.

Pana acum singurele urme de speranta ca Toyota are de gand sa relanseze modelul Supra au fost atunci cand japonezii au inaintat o cerere de patent pentru acest nume Oficiului american pentru Marci si Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala.

Desi cele doua momente au nascut foarte multe presupuneri, uite ca acum oficialii niponi vin cu primele informatii oficiale. Conform acestora, noua Toyota Supra va fi lansata in anul 2018 si va fi dezvoltata pe o platforma comuna cu BMW-ul Z5.

Sportiva japoneza va fi realizata din fibra de carbon, sistemul de propulsie va fi hibrid iar cel mai important, design-ul va fi imprumutat de la conceptul FT-1. In 2014 la Salonul Auto de la Detroit, niponii ne-au oferit o prima impresie in ceea ce priveste look-ul viitoarei Supra atunci cand au prezentat acest concept, gandit ca un nou capitol in materie de design.

Deocamdata, despre performantele tehnice nu se cunosc foarte multe lucruri, decat ca noua Toyota Supra se va pozitiona deasupra modelului GT86, si ca sistemul de propulsie hibrid cu un motor pe benzina va fi furnizat de cealalta parte a parteneriatului, constructorul german de automobile BMW.

Pana cand vom face cunostinta cu succesoarea uneia dintre cele mai bine-cunoscute masini japoneze din toate timpurile, constructorul nipon si cel german trebuie sa cada de acord in privinta fabricii de productie. Desi initial se credea ca locul ales va fi uzina Magna Steyr din Graz, Austria, acum oficialii celor doi giganti din lumea auto au revenit asupra problemei si au declarat ca "Urmatoarea faza va fi sa decidem cine va produce masina, care companie si in ce tara. Trebuie sa aflam daca cele mai importante piete sunt similare pentru ambele companii."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016