Asteptarea a luat sfarsit. AUDI lanseaza noul RS7 SPORTBACK cu motor Porsche si directie integrala

  • Motor V8 biturbo de Porsche
  • Tractiune quattro si directie integrala
  • Suspensie adaptiva in standard
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a lansat oficial noul RS7 Sportback in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt care si-a deschis de cateva ore portile pentru jurnalistii din intreaga lume.

Salonul Auto care se afla in plina desfasurare la Frankfurt este, poate, ultimul mare eveniment din 2019 dedicat industriei auto. Prilejul perfect pentru marii constructori de automobile sa-si expuna ultimele "jucarii" dar si modelele viitoare care iti arata directia in care se indreapta masinile.

Nemtii de la Audi au ales sa lanseze la Frankfurt noua generatie a modelului de performanta RS7 Sportback, pe care o poti si tu admira in imaginile alaturate.

Audi RS7 Sportback

Grila fata Singleframe cu detalii hexagonale, spoilerele agresive, prizele de aer supradimensionate, jantele cu diametrul de 21 de inch, farurile LED, eleronul actionat electric, pragurile restilizate sau cele doua terminatii generoase ale sistemului de evacuare sunt numai cateva dintre particularitatile de design ale noului RS7.

Audi RS7 Sportback

Interiorul este gandit in aceeasi nota sportiva, pasagerii regasind aici scaune RS imbracate in piele Nappa, volan turtit in partea inferioara, sau ceasuri digitale de bord cu tema specifica modelelor de performanta.

Audi RS7 Sportback

Trecand la capitolul tehnic, sedanul cu alura de coupe din Ingolstadt este echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza ambelor punti 600 de cai putere la 6.000 rpm si 800 Nm cuplu incepand cu 2.050 de rotatii pe minut. Transmisia este una automata cu opt trepte astfel ca suta de kilometri pe ora este atinsa in doar 3.6 secunde.

Audi RS7 Sportback

Viteza maxima este limitata la 250 de km/h dar daca bifezi pachetele optionale Dynamic sau Dynamic Plus, acul urca pana la 280, respectiv 305 km/h.

Audi RS7 Sportback

Pentru un consum de combustibil cat mai redus, Audi a instalat un sistem mild-hybrid la 48V dar si o tehnologie de dezactivare a cilindrilor.

Noul RS7 Sportback vine in standard cu o suspensie adaptiva RS dar pe lista de dotari optionale regasim si versiunea RS Sport Plus cu tehnologia Dynamic Ride Control. Tot optional este si sistemul de evacuare special, botezat RS Sport.

Audi RS7 Sportback

Comportamentul masinii poate fi ajustat prin selectarea modurilor de condus incluse in sistemul Audi Drive. Acest a primit si doua programe speciale (RS1 si RS2) care pot fi activate de la butonul RS Mode aflat pe volan.

Audi RS7 Sportback

Potrivit informatiilor puse la dispozitie de Audi, noul RS7 Sportback va fi lansat pe piata pana la finalul anului curent.

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi RS7 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2019