Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Volkswagen prezinta oficial noul Passat B9 cu faruri LED Matrix, display de 15 inch si 272 CP
Distribuie pe Facebook

Comercializat exclusiv intr-o varianta cu cinci portiere in echipare, mult anticipatul model al companiei germane ofera o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.920 de litri.

Organizata pe parcursul a sase zile, in perioada 5 - 10 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto de la Munchen isi va intampina vizitatorii alaturi de un numar considerabil de premiere - unele mondiale, altele doar europene, printre multiplele noutati care vor putea fi admirate cu ocazia evenimentului respectiv facandu-si loc, important de adaugat, si cea de-a noua generatie a legendarului Volkswagen Passat. Cunoscuta sub numele de cod B9 si construita pe celebra platforma modulara MQB Evo, reteta mentionata anterior debuteaza cu o lungime de peste 4.9 metri, printre dimensiunile caracteristice produsului disponibil - la vanzare, numai intr-o versiune break regasindu-se inclusiv un ampatament de 2.841 de milimetri, se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri din primavara lui 2024 - la un pret de pornire momentan necunoscut, meniul cu pricina continua cu o larga varietate de echipamente de lux, cumparatorii masinii cu un spatiu de incarcare de pana la 1.920 de litri avand posibilitatea de a experimenta, in standard ori optional, contra cost, dotari precum faruri cu matrice de LED-uri, suspensie DCC Pro, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, ventilatie sau masaj, un display central cu diagonala de 15 inch, plus rezolutia de 2.240 x 1.260 de pixeli, instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, lumini ambientale, parcare din telecomanda, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Sub capota, cea de-a noua generatie a celebrei game pe nume Volkswagen Passat a pregatit si doua sisteme de propulsie PHEV, unul de 204, altul cu 275 de cai putere, care promit sa parcurga aproximativ 100 de kilometri in modul de rulare electric - multumita unei baterii litiu-ion de 19.7 kWh. Nu au fost lasati deoparte - extrem de surprinzator, nici devoratorii de motoare termice, acestia avand de ales intre doua unitati cu patru cilindri in linie, un 2.0 TSI si un 2.0 TDI, lista cu optiuni incheindu-se, au dezvaluit oficialii constructorului german din Wolfsburg cu un agregat 1.5 TSI cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti; indiferent de motorizare aleasa, transmisia cu dublu ambreiaj reprezinta unica solutie oferite la nivel de cutie de viteze, dezvaluie fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Volkswagen Passat B9 Variant

Volkswagen Passat B9 Variant

Volkswagen Passat B9 Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze Volkswagen Passat B9 Variant
mai multe